Hugin 2018.0.0

A Hugin egy JPEG, PNG, TIFF, EXR, HDR formátumokat támogató panorámakép készítő program. Az alábbi Free alkalmazással ( ingyenes ), látványos formában tudod az általad kiválasztott fotókat egyesíteni. Profi képszerkesztő. Magyar nyelvű.

Ma már rengeteg lehetőség van arra hogy panoráma képeket tudj készíteni akár szerkesztés nélkül. Ha mégis erre lenne szükséged, rendelkezel több fotóval is amiket panorámaképpé szeretnél alakítani erre keresel egy ingyenes, egyszerű lehetőségeket biztosító szoftvert, akkor itt a Hugin. Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik. A Hugin hordozható változatban is beszerezhető.

A Hugin letöltése után, szokásos telepítési lépésekkel installálható, ezt követően a szoftver azonnal használható neki is láthatsz a fotóid szerkesztésének.

A program kezelőfelülete a hasonló képkezelő szoftverekkel összehasonlítva nem biztosít annyi lehetőséget, ez sajnos képformátumok esetén is érzékelhető, mivel JPEG, PNG, TIFF, EXR, HDR kimeneteket tud csak felhasználni. Ez nem akkora probléma azok számára akik kizárólag ezekkel a fájlkiterjesztésekkel szeretnének dolgozni, szerencsére ezek igen népszerűek.

A Hugin indítása után csak annyit kell tenni, hogy betallózod azokat a képeket amiket fel szeretnél használni az aktuális panorámakép összeállításához. A sajátosságának tekinthető, hogy az aktuálisan megkezdett munkafolyamatokat el lehet menteni egy projekt fájlba, majd ha szükséges, a képszerkesztést onnan lehet folytatni ahol befejezted.

Szerkesztéskor rengeteg egyedi változót meg lehet adni, új maszkok definiálhatóak, megadható a fókusztávolság, vágható a fotó, itt képpont formájában adhatóak meg az adott értékek.

A Hugin a panorámakép létrehozása előtt egy előnézeti lehetőséget is biztosít így az esetleges rosszul sikerült módosítások korrigálhatóak. A program több nézetmódot is biztosít, amik kezdőknek, illetve haladó felhasználók számára is kedveznek.

A Hugin képszerkesztője billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető.

Panorámaképek készítésére használható alkalmazás még a Zoner Photo Studio FREE-t a szoftvert képnézegetőként is tudod használni. Szintén ingyenes segédalkalmazás az IrfanView a program számos különleges effektust is támogat abban az esetben ha a szerkesztett képet fel szeretnéd dobni.

A Hugin képszerkesztőjével képekből tudsz látványos panorámaképeket összeállítani, opcionálisan a megkezdett szerkesztési feladatokat projekt fájlba lehet menteni, majd újból folytatható. JPEG, PNG, TIFF, EXR, HDR kimeneteket támogat. Magyar nyelvű.

Hugin

Hugin összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • Panorámaképek összeállításához
 • JPEG, PNG, TIFF, EXR, HDR formátumokat támogat
 • számos egyedi beállítási mód
 • előnézeti lehetőség
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://hugin.sourceforge.net/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Hugin
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Hugin Portable 2015.0.02017-07-10 Hugin Portable 2015.0.0 (0)
  A Hugin Portable egy több népszerű képformátumot is támogató panorámakép készítő program. Az alábbi kiadás a népszerű szoftver […]
 • Converseen 0.9.6.22017-10-31 Converseen 0.9.6.2 (0)
  A Converseen egy nyílt forráskódú képkezelő, képszerkesztő program, vele rengeteg képmanipulációs eljárást végre lehet hajtani. Képek […]
 • RawTherapee 5.32017-10-01 RawTherapee 5.3 (0)
  A RawTherapee egy Magyar nyelvi támogatással bíró, rengeteg képszerkesztési opcióval biztosított szoftver, ami akár telepítést nem […]
 • Vampix 1.5.0.132016-10-21 Vampix 1.5.0.13 (0)
  A Vampix egy nagyon egyszerűen használható képszerkesztő program, amivel a fotók RGB jellemzőit lehet megváltoztatni. Kis méretű, […]
 • EXE Slideshow Maker 1.112023-12-01 EXE Slideshow Maker 1.11 (0)
  Az EXE Slideshow Maker kötegelt képfeldolgozási feladatokhoz kiváló szoftver amivel képekből exe programként futtatható […]