SunlitGreen Photo Editor 1.5.0

A SunlitGreen Photo Editor nevű program segítségével a meglévő fotóidat tudod restaurálni, vagy számos fontos képszerkesztési feladatot hajthatsz végre néhány lépésben. A szoftver segítségével módosítható, a színjellemzők, kontraszt, forgatható, tükrözhető a betallózott fájl. Az alábbi Free alkalmazás BMP, ICO, GIF, JPEG, PNG formátumok esetén alkalmazható.

Ha rendelkezel egy olyan fotóval ami tartalmaz olyan hibákat amiket ki szeretnél javítani, vagy esetleg azt fel szeretnéd dobni akár effektekkel, akkor itt egy ingyenes, egyben könnyen kezelhető képszerkesztő alkalmazás a SunlitGreen Photo Editor. A szoftver beszerezhető hordozható változatban is.

A SunlitGreen Photo Editor letöltése és a telepítése után, egy egyszerű célspecifikus kezelőfelület fogad, ahol több módszerrel is meg tudod adni a számára azokat a képeket amiket szerkesztésre szántál. A legegyszerűbb módszer amit kínál, a fogd és vidd módszer, ahol a fotót egyszerűen a felületére húzod. Természetesen tartalmaz egy alternatív fájlkezelő szolgáltatást, amivel az adott média betallózható.

A képszerkesztési opciókat a SunlitGreen Photo Editor felső eszköztárán lehet igénybe venni, itt választhatod ki azt a funkciót amit szükségesnek tartasz. A szoftver alapvetően BMP, ICO, GIF, JPEG, PNG képformátumokat támogat.

Az alkalmazás ideális hogy a meglévő fotóidat restaurálhasd, vagy számos olyan képmanipulációs eljárást végezz el rajta amivel az eredeti állapothoz képest sokkal látványosabb végeredményt kaphatsz. Vele módosíthatóak a színjellemzők, kontraszt, telítettség, a fájl forgatható, tükrözhető, átméretezhető, kiválaszthatsz előre összeállított effekteket.

Igaz léteznek tőle sokkal nagyobb tudással jellemezhető képszerkesztő alkalmazások, de ha fontos a kis méret és az ingyenesség, egyszerűbb opciókkal is beéred, mindenképp érdemes kipróbálni.

Alternatív megfelelőjeként választhatod a Picosmos Tools megoldását, amivel akár látványos Slideshow-kat is összeállíthatsz. Fotók logóval ellátásához, feliratozáshoz a TSR Watermark Image Software nevű programot érdemes választani.

A SunlitGreen Photo Editor nevű képszerkesztővel képeket tudsz átméretezni, effektezni, forgatni, tükrözni, vagy akár restaurálási feladatokat ellátni. Ha nem szeretnéd telepíteni, hordozható változatban is beszerezhető. Sajnos Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik. Ingyenes változat.

SunlitGreen Photo Editor

SunlitGreen Photo Editor összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
SunlitGreen Photo Editor
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SunlitGreen Photo Editor Portable 1.5.02016-12-04 SunlitGreen Photo Editor Portable 1.5.0 (0)
  A SunlitGreen Photo Editor Portable egy telepítés nélkül használható képkezelő program, amivel fotók szerkesztését tudod […]
 • Adobe Photoshop Express 2.4.206.02018-06-24 Adobe Photoshop Express 2.4.206.0 (0)
  Az Adobe Photoshop Express egy igen nagy tudással rendelkező képszerkesztő program, amivel profin módosíthatóak a gépeden található […]
 • Snipaste 2.7.0.02021-11-24 Snipaste 2.7.0.0 (0)
  A Snipaste nevű program segítségével könnyedén tudsz képlopásokat alkalmazni, a vele elkészített képeket szerkesztheted is. Nem kell […]
 • PICOLAY 2021.04.102021-04-11 PICOLAY 2021.04.10 (0)
  A PICOLAY egy akár prémium kategóriás szoftvertől is több funkciót kínáló képszerkesztő program. A Free alkalmazással jelentős […]
 • Free Batch Photo Resizer 2.4.0.7492020-08-15 Free Batch Photo Resizer 2.4.0.749 (0)
  A Free Batch Photo Resizer egy nagyon egyszerűen használható képkezelő program, amivel képeket tudsz átméretezni. A szoftver kötegelt […]