SunlitGreen Photo Editor Portable 1.5.0

A SunlitGreen Photo Editor Portable egy telepítés nélkül használható képkezelő program, amivel fotók szerkesztését tudod végrehajtani. Ez a Free alkalmazás ideális fotók restaurálásához, képek átméretezéséhez, forgatás, effektekkel való ellátásához. BMP, ICO, GIF, JPEG, PNG kimeneteket támogat.

Egy telepítés nélkül futtatható, kis méretű, egyszerűen használható képszerkesztő alkalmazás a SunlitGreen Photo Editor Portable, ami a lehetőségeit tekintve biztosítja azokat az alapvető funkciókat, amik leginkább szükségesek lehetnek fotók kezelése esetén. Ha napi használatra szánnád, a SunlitGreen Photo Editor Portable installálható kiadásban is elérhető.

A SunlitGreen Photo Editor Portable letöltése után a rendeltetésszerű használat érdekében csak annyit kell tenni, hogy a kapott tömörített mappát egy szabad helyre kicsomagolod, gyakorlatilag más tennivalód nincs is vele mivel azonnal használhatóvá válik. Az így kapott mappát egy cserélhető adathordozóra is felmásolhatod, a szoftver több gépen is használható installálás nélkül.

A SunlitGreen Photo Editor Portable alapvetően BMP, ICO, GIF, JPEG, PNG képformátumok esetén használható. A fotókat egyszerűen a felületére húzhatod, vagy igénybe vehető a felső eszköztárán található fájlkezelő szolgáltatás, amivel szintén betallózható a kérdéses fájl.

A szoftverrel a fotóidat lehet restaurálni, azokhoz effekteket lehet adni, módosíthatóak a legalapvetőbb színjellemzők, forgathatóak, tükrözhetőek a képek. Ha az adott képet át szeretnéd méretezni, ebben is professzionális segítséget tud nyújtani.

Az alkalmazás egyetlen negatívuma, hogy Magyar nyelvi támogatással nem bír, de akik korábban is futtattak, vagy használtak képszerkesztő programot, azoknak nem fog problémát okozni a használata.

Szintén telepítést nem igénylő képszerkesztő alkalmazás a FreeVimager Portable illetve az XnConvert Portable, az utóbbi képkezelő program fotók konvertálására használható fel.

A SunlitGreen Photo Editor Portable a népszerű képszerkesztő program telepítést nem igénylő változata. Ideális fotók restaurálásához, effektezéshez és még számos manipulációs eljáráshoz.

SunlitGreen Photo Editor Portable

SunlitGreen Photo Editor Portable összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
SunlitGreen Photo Editor Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SunlitGreen Photo Editor 1.5.02016-12-15 SunlitGreen Photo Editor 1.5.0 (0)
  A SunlitGreen Photo Editor nevű program segítségével a meglévő fotóidat tudod restaurálni, vagy számos fontos képszerkesztési […]
 • Free Batch Photo Resizer 2.4.0.7492020-08-15 Free Batch Photo Resizer 2.4.0.749 (0)
  A Free Batch Photo Resizer egy nagyon egyszerűen használható képkezelő program, amivel képeket tudsz átméretezni. A szoftver kötegelt […]
 • Free Batch Photo Resizer Portable 2.4.0.7492017-10-24 Free Batch Photo Resizer Portable 2.4.0.749 (0)
  A Free Batch Photo Resizer Portable egy telepítés nélkül használható képszerkesztő, ami képek átméretezése esetén lehet hasznos a […]
 • Movavi Photo Editor 4.3.02017-06-21 Movavi Photo Editor 4.3.0 (0)
  A Movavi Photo Editor egy igazán sokrétű képszerkesztő program, amivel minden fontosabb ma népszerűbb képmódosítási eljárás […]
 • Advanced Photo 1.5.02016-03-16 Advanced Photo 1.5.0 (0)
  Az Advanced Photo egy igen kis méretű képnézegető alkalmazás, ami számos praktikus megoldást tesz elérhetővé. Ez a Free alkalmazás a […]