Képkezelők

RawTherapee Portable 4.2.3

A RawTherapee Portable egy telepítést egyáltalán nem igénylő képszerkesztő program, amivel a meglévő fotóidon felmerülő esetleges hibákat tudod korrigálni, vagy akár azokat fel is dobhatod számos különleges effekttel. A szoftver Magyar nyelven is tud, sőt Free alkalmazásként használhatod. JPG, PNG, TIFF támogatással.

Ha egy olyan képszerkesztő alkalmazást keresel fotóid kezeléséhez, amit nem kell telepíteni, de emellett sok lehetőséget biztosít, akkor itt a RawTherapee Portable ami funkcionálisan azonos a hagyományos installálható kiadással.

A RawTherapee Portable letöltése után a kapott tömörített fájlt maradéktalanul ki kell csomagolni egy szabad helyre, majd a benne található program kis erőforrás mellett szemetelés nélkül elindítható. Nem hagy maga után nyomot a regisztrációs adatbázisban.

A RawTherapee Portable kinézetben az egyszerűségre koncentrál, a módosítandó fotót több eljárással is be lehet a számára importálni. Tartalmaz egy alapvető lehetőségeket biztosító fájlkezelőt, ami abban támogat, hogy néhány lépésben meg tudd keresni azokat a fotókat amiket rá szeretnél bízni.

A szerkesztési lehetőségekre kitérve az alkalmazás ideális hogy a fotókat forgatni lehessen, tükrözni, átméretezni, de az azok legalapvetőbb jellemzői is teljesen megváltoztathatóak.

A RawTherapee Portable többek között ismeri a JPEG, PNG, TIFF, BMP formátumokat.

Néhány speciális képszerkesztési funkciót is szolgáltat, ilyen a zajcsökkentés, Expozíció, árnyék, csúcsfény módosítás, élesítés. Ha a képhez tartozó metaadat jellemzőket szeretnéd módosítani, arra is nyújt megoldást. Nem csak újak adhatóak meg, hanem a meglévőket is módosítani tudod.

Telepítést nem igénylő alternatívájaként használható képszerkesztő program a Faststone Image Viewer Portable, ami képnézegetőként is használható. Fotók professzionális feliratozására a TSR Watermark Image Software Portable alkalmas. Az utóbbi igen népszerű ráadásul nem csak feliratokat támogat, hanem korábban készített logókat is felhasználhatunk.

A RawTherapee Portable a népszerű képkezelő alkalmazás telepítést nem igénylő változata, ami funkcionálisan teljesen azonos a hagyományos verzióval. Metaadatok módosításához, forgatás, átméretezés, tükrözés és még számos extra funkció. Magyar nyelvű.

RawTherapee Portable

RawTherapee Portable Összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • metaadatok módosításához
 • képek vágása
 • forgatás
 • tükrözés
 • RGB jellemzők megváltoztatása
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://rawtherapee.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
RawTherapee Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • RawTherapee 5.32017-10-01 RawTherapee 5.3 (0)
  A RawTherapee egy Magyar nyelvi támogatással bíró, rengeteg képszerkesztési opcióval biztosított szoftver, ami akár telepítést nem […]
 • Snipaste 2.8.82023-09-26 Snipaste 2.8.8 (0)
  A Snipaste nevű program segítségével könnyedén tudsz képlopásokat alkalmazni, a vele elkészített képeket szerkesztheted is. Nem kell […]
 • LightZone 4.1.92020-03-02 LightZone 4.1.9 (0)
  A LightZone egy igazán eszköz gazdag képességekkel rendelkező képszerkesztő alkalmazás amivel a fotó módosításához szükséges […]
 • SunlitGreen Photo Editor 1.5.02016-12-15 SunlitGreen Photo Editor 1.5.0 (0)
  A SunlitGreen Photo Editor nevű program segítségével a meglévő fotóidat tudod restaurálni, vagy számos fontos képszerkesztési […]
 • SunlitGreen Photo Editor Portable 1.5.02016-12-04 SunlitGreen Photo Editor Portable 1.5.0 (0)
  A SunlitGreen Photo Editor Portable egy telepítés nélkül használható képkezelő program, amivel fotók szerkesztését tudod […]

Szólj hozzá