Raw - Tags - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Raw

 • A TotalMounter Pro egy prémium megoldás amivel virtuális meghajtókat lehet létrehozni lemezkép fájlok számára. A szoftver több ISO fájl formátumot támogat ahol BIN, ISO, CDI, MDF, RAW tartalmakat lehet kiválasztani, azt a helyi gépen, vagy hálózatról használt programokhoz lehet választani.

  TotalMounter Pro 2.0.1000.1058

  A TotalMounter Pro egy prémium megoldás amivel virtuális meghajtókat lehet létrehozni lemezkép fájlok számára. A szoftver több ISO fájl formátumot támogat ahol BIN, ISO, CDI, MDF, RAW tartalmakat lehet kiválasztani, azt a helyi gépen, vagy hálózatról használt programokhoz lehet választani.

  olvasd tovább...

 • A LightZone egy igazán eszköz gazdag képességekkel rendelkező képszerkesztő alkalmazás amivel a fotó módosításához szükséges képességek széles skáláját kaphatjuk meg. A Free alkalmazással RAW fájlok módosíthatóak, ahol az átméretezhető, effektezhető, színjellemzők és egyéb tulajdonságok módosíthatóak. Profi RAW fájl szerkesztő.

  LightZone 4.1.9

  A LightZone egy igazán eszköz gazdag képességekkel rendelkező képszerkesztő alkalmazás amivel a fotó módosításához szükséges képességek széles skáláját kaphatjuk meg. A Free alkalmazással RAW fájlok módosíthatóak, ahol az átméretezhető, effektezhető, színjellemzők és egyéb tulajdonságok módosíthatóak. Profi RAW fájl szerkesztő.

  olvasd tovább...

 • A RawTherapee egy Magyar nyelvi támogatással bíró, rengeteg képszerkesztési opcióval biztosított szoftver, ami akár telepítést nem igénylő változatban is beszerezhető. Az alapvető képkezelési lehetőségek részeként, a fotókat forgathatod, tükrözheted, de az azok legalapvetőbb jellemzői is teljes mértékben megváltoztathatóak. Fontosabb támogatott formátumok: JPEG, PNG, TIFF.. Free alkalmazásként használható.

  RawTherapee 5.3

  A RawTherapee egy Magyar nyelvi támogatással bíró, rengeteg képszerkesztési opcióval biztosított szoftver, ami akár telepítést nem igénylő változatban is beszerezhető. Az alapvető képkezelési lehetőségek részeként, a fotókat forgathatod, tükrözheted, de az azok legalapvetőbb jellemzői is teljes mértékben megváltoztathatóak. Fontosabb támogatott formátumok: JPEG, PNG, TIFF.. Free alkalmazásként használható.

  olvasd tovább...

 • A RawTherapee Portable egy telepítést egyáltalán nem igénylő képszerkesztő program, amivel a meglévő fotóidon felmerülő esetleges hibákat tudod korrigálni, vagy akár azokat fel is dobhatod számos különleges effekttel. A szoftver Magyar nyelven is tud, sőt Free alkalmazásként használhatod. JPG, PNG, TIFF támogatással.

  RawTherapee Portable 4.2.3

  A RawTherapee Portable egy telepítést egyáltalán nem igénylő képszerkesztő program, amivel a meglévő fotóidon felmerülő esetleges hibákat tudod korrigálni, vagy akár azokat fel is dobhatod számos különleges effekttel. A szoftver Magyar nyelven is tud, sőt Free alkalmazásként használhatod. JPG, PNG, TIFF támogatással.

  olvasd tovább...