LightZone 4.1.9

A LightZone egy igazán eszköz gazdag képességekkel rendelkező képszerkesztő alkalmazás amivel a fotó módosításához szükséges képességek széles skáláját kaphatjuk meg. A Free alkalmazással RAW fájlok módosíthatóak, ahol az átméretezhető, effektezhető, színjellemzők és egyéb tulajdonságok módosíthatóak. Profi RAW fájl szerkesztő.

A szoftverrel profi eszközök segítségével tudod a számítógépeden található képeket módosítani, azokhoz rengeteg hasznos, népszerű szerkesztő eszközt felhasználni, hogy aszerint módosítsd ahogy csak szeretnéd. A LightZone felhasználói felülete egy jól megtervezett feladat választó készségekkel biztosított fotó módosítási módszert kínál.

A LightZone letöltése, illetve az installálása során a rendszeres használók számára hozzáadja az automatikusan induló programok listájához, ezzel a szoftver azonnal elindítható ha egy kép szerkesztésére lesz szükség.

A képszerkesztő funkciókat a felhasználói felületén lehet majd tovább konfigurálni, ha a szoftver felületére betallóztuk azt a képet amit módosítani kell.

RAW fájlokhoz képszerkesztő

A képszerkesztő RAW formátumnál teljes támogatással lehet dolgozni. Vele a kép legfontosabb jellemzői módosíthatóak, szín, kontraszt, telítettség, ez nagyon egyszerűen megváltoztatható, ha nem megfelelő elvárások alapján végeztük el a módosítást vissza is vonható. Átméretezhető, effekteket lehet hozzáadni. Meg tudja jeleníteni a képekhez tartozó metaadat információkat, a fájlok betallózása egyszerűbb, hatékonyabb projektek hozhatóak létre ha a korszerűnek tekinthető beépített fájlkezelő szolgáltatásával választjuk ki a szükséges tartalmakat. A végeredményt egy úgynevezett RAW fájlban kapjuk meg, így a szoftvert csak azoknak javasoljuk akik ezekkel a formátumokkal dolgoznak. Az eltárolt tartalmat viszont később nagyon egyszerűen lehet újból szerkeszteni.

A szerkesztett fotóról azonnal előnézeti képeket kaphatunk a beépített kép megjelenítővel, ha szükséges, az előzőleg említett feladat visszavonás végezhető el, illetve korrekciós módosítások hajthatóak végre.

A program, a LightZone felülete korszerű, dizájnos megjelenést biztosít ha egy több célra tervezett multifunkciós programra van szükség a támogatott fájl formátumok módosításának a céljából.

Több formátumot kezel a ReaConverter Lite, illetve XnView Full képszerkesztője, eltér ettől a szoftvertől tervezésben, viszont ezeket is érdemes használni.

A LightZone RAW fájlok szerkesztésre használható fel ahol a kép átméretezhető, effektezhető, színjellemzők módosíthatóak, azt a módosítása után a beépített kép megjelenítővel lehet ellenőrizni, hogy azt a végeredményt értük el amit szerettünk volna.

LightZone – RAW szerkesztő

LightZone Összefoglaló:

 • képszerkesztő program
 • RAW fájlok szerkesztéséhez
 • képek átméretezése
 • effektezés
 • szín tulajdonságok módosítása
 • Remek felhasználói felület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://lightzoneproject.org/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
LightZone
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ImageMagick 7.1.1-222023-12-04 ImageMagick 7.1.1-22 (0)
  Az ImageMagick egy alapvető felhasználói felületet biztosító képszerkesztő program, ami néhány alapvető funkciót biztosít a fotók […]
 • ImageMagick Portable 7.1.1-222023-12-04 ImageMagick Portable 7.1.1-22 (0)
  Az ImageMagick Portable egy tekintélyes funkciókínálatot biztosító képkezelő szoftver, amivel több száz képformátumot tudsz megnyitni […]
 • Paint.NET 5.0.122023-12-02 Paint.NET 5.0.12 (0)
  A Paint.NET rengeteg rajzeszközt és különleges szolgáltatást biztosító képszerkesztő Free alkalmazás. Képes restaurálni, effektezni […]
 • EXE Slideshow Maker 1.112023-12-02 EXE Slideshow Maker 1.11 (0)
  Az EXE Slideshow Maker kötegelt képfeldolgozási feladatokhoz kiváló szoftver amivel képekből exe programként futtatható […]
 • Inkscape Portable 1.3.22023-11-28 Inkscape Portable 1.3.2 (0)
  Az Inkscape Portable egy telepítés nélkül használható képszerkesztő szoftver hatékony képmódosításhoz szükséges eszközökkel. A Magyar […]