Adobe Photoshop Express 2.4.206.0

Az Adobe Photoshop Express egy igen nagy tudással rendelkező képszerkesztő program, amivel profin módosíthatóak a gépeden található fotók. A Free alkalmazással azokat vágni, átméretezni, effektezni, restaurálni, majd megosztani is lehet. Windows 8-10 operációs rendszereken használható, ez az ingyenes változata. JPEG, JPG, JPE, PNG, NEF, ARG, SRW, CR2 formátumokhoz.

A képszerkesztő alkalmazások között az egyik legnépszerűbb program ami egyetlen felületen ötvözi az egyszerű használhatóságot, modern megjelenést, illetve a bő funkciókínálatot. Az Adobe Photoshop Express a professzionális képrestauráló mindenes ingyenes kiadása, ami némileg szerényebb lehetőségeket biztosít, otthoni felhasználásra. Windows 8-10 rendszerekhez.

Az Adobe Photoshop Express letöltése után azt installálni kell, majd azonnal használható, betallózhatod a szerkesztést igénylő fotót. JPEG, JPG, JPE, PNG, NEF, ARG, SRW, CR2 formátumokat képes megnyitni. Itt a fotó megnyitása két módszer szerint történhet, vagy a helyi gépen tárolt fájljaidat tallózhatod be, vagy azonnal készíthetsz egyet, ha a gép rendelkezik webkamerával.

Adobe Photoshop Express: képszerkesztő funkciók:

Képszerkesztéskor az Adobe Photoshop Express nevű alkalmazással a tartalmaid restaurálása is végrehajtható, támogatott lehetőség az úgynevezett vörös-szem hatás effektus korrekció. Vágható a fotó, újra lehet méretezni, fel lehet dobni több előre létrehozott hatással, effekttel, módosíthatóak a jellemzői, többek között a fényerő, kontraszt.

A kereskedelmi változathoz viszonyítva az Adobe Photoshop Express nem támogat annyi különleges képszerkesztő funkciót, de azok a speciális eszközök maradéktalanul felfedezhetőek benne ami egy egyszerűbb otthoni fotó barkácsoláshoz szükséges. A már unalmassá vált, esetleg régimódi fotóid dizájnosabbá, mutatósabbá tételéhez egy remek választás.

Adobe Photoshop Express: Windows 10 támogatás, maximális kényelem mellett…

Az Adobe Photoshop Expressel a szerkesztett képeket meg lehet osztani, itt a Twitter, Facebook, illetve a Tumblr fedezhető fel mint támogatott szolgáltatás. Windows 10 rendszer esetén tökéletes integrációt biztosít, így a telepítése után a Windows Store keretein belül használható.

Az Adobe Photoshop Express nevű képszerkesztő inkább a rohanó életmódot élők számára, illetve a kevesebb ismeretekkel rendelkezőknek javasolt. Az Alternate Pic View Lite rajzoló funkcióval is rendelkezik, a StudioLine Photo Classic slideshowk készítéséhez kiváló képkezelő.

Az Adobe Photoshop Express egy ingyenesen használható képszerkesztő effektezéshez, képek vágásához, restauráláshoz, illetve az azok megosztásához. Nagyon egyszerű használhatósággal rendelkezik.

Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express Összefoglaló:

Adobe Photoshop Express Letöltés

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Adobe Photoshop Express
Platform
Windows 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Paint 3D 6.2105.4017.02021-05-08 Paint 3D 6.2105.4017.0 (0)
  A Paint 3D egy professzionális, 3D modellezési lehetőségeket biztosító képszerkesztő program. Az alábbi képkezelő programmal […]
 • SunlitGreen Photo Editor 1.5.02016-12-15 SunlitGreen Photo Editor 1.5.0 (0)
  A SunlitGreen Photo Editor nevű program segítségével a meglévő fotóidat tudod restaurálni, vagy számos fontos képszerkesztési […]
 • Paint.NET 4.3.42021-12-05 Paint.NET 4.3.4 (0)
  A Paint.NET rengeteg rajzeszközt és különleges szolgáltatást biztosító képszerkesztő Free alkalmazás. Képes restaurálni, effektezni […]
 • PicView 1.6.52021-12-01 PicView 1.6.5 (0)
  A PicView egy felhasználóbarát képnézegető program ami képszerkesztő funkciót is tartalmaz. A Free alkalmazás rengeteg képszerkesztő […]
 • ImageMagick 7.1.0-162021-11-22 ImageMagick 7.1.0-16 (0)
  Az ImageMagick egy alapvető felhasználói felületet biztosító képszerkesztő program, ami néhány alapvető funkciót biztosít a fotók […]