StudioLine Photo Classic 4.2.40

A StudioLine Photo Classic egy igen sokoldalú, rengeteg funkciót magában rejtegető képszerkesztő program, ami opcionálisan ID3 tag szerkesztőt is rendelkezésre bocsájt. Biztosít még megosztási opciókat, nézegetőt, továbbá ha szeretnéd a fotók CD/DVD lemezre is írhatóak. Slideshow készítéshez, konvertáláshoz is.

Ha már képszerkesztő programot keresünk, akkor a profik körében sokszor nem elégséges az a szolgáltatás, amit az ingyenes programok kínálnak szükség lehet egy fejlettebb lehetőségre ami mindent tud egy felületen. Ilyen a StudioLine Photo Classic ami a kategóriájában igen figyelemreméltó képességekkel van felszerelve. Sőt, olyan opciók is megtalálhatóak benne amik más programokban egyáltalán nem, vagy csak hiányosan fedezhetőek fel.

A szoftver ingyenes változatban is elérhető, igaz a StudioLine Photo Basic némileg szerényebb lehetőségeket kínál, de otthoni felhasználás esetén bőségesen elégnek bizonyulhat.

A program telepítése némi időt vehet igénybe, de mindenképp megéri a várakozás. Erőforrás tekintetében előfeltételei azért vannak, kellő mennyiségű RAM szükséges ahhoz hogy a program ne lassuljon a futtatása során.

A StudioLine Photo Classic kezelőfelülete jól átgondolt, áttekinthetően lett megtervezve, ahol az egyes funkciók logikusan lettek elhelyezve. Sajnos némi hátránynak tekinthető, hogy Magyar nyelven nem tud, akik használtak már hasonló programot, azok számára ez nem jelenthet problémát.

A szerkesztendő médiát több módon is be lehet a számára importálni, akár egy teljes mappa tartalmát, az alapvető információkon felül a képhez tartozó ID3 tag jellemzők módosíthatóak, előre konfigurált effektekkel készíthetőek professzionális munkák. Könnyen és komolyabb szakértelem nélkül összeállíthatsz médiáidból Slideshow-kat ha azt szeretnéd.

Az egyéb szolgáltatás részekét a kép vágható, eltávolíthatóak a vörös szem effektusok, a színösszetevők aránya is egyénileg változtatható meg. Az elkészített tartalom akár meg is osztható, hogy azt bárki bárhonnan el tudja majd érni.

Ingyenes alternatívájaként felhasználható a Zoner Photo Studio vagy a merőben más megközelítésből futtatható LazPaint ami rétegkezelő és rajzoló funkciókkal is fel van szerelve.

A StudioLine Photo Classic egy prémium képszerkesztő mindenes ami a fotók megosztásában, továbbá a hozzájuk tartozó metaadat információk módosításában is támogat. Sajnos Magyar nyelven nem tud.

StudioLine Photo Classic

StudioLine Photo Classic összefoglaló:

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
StudioLine Photo Classic
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
59,00 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alternate Pic View 2.7402020-08-29 Alternate Pic View 2.740 (0)
  Az Alternate Pic View egy képszerkesztő, nézegető alkalmazás, amivel meglévő fotóidat tudod editálni. Természetesen vele új […]
 • StereoPhoto Maker 5.292019-06-20 StereoPhoto Maker 5.29 (0)
  A StereoPhoto Maker egy speciális képkezelő program, amivel hagyományos képekből lehet létrehozni 3D paraméterekkel rendelkező […]
 • Image Racer 3.02017-05-07 Image Racer 3.0 (0)
  Az Image Racer egy igen modern, hatékony képnézegető program amit szükség esetén fotók szerkesztésére is fel lehet használni, […]
 • Advanced Photo 1.5.02016-03-16 Advanced Photo 1.5.0 (0)
  Az Advanced Photo egy igen kis méretű képnézegető alkalmazás, ami számos praktikus megoldást tesz elérhetővé. Ez a Free alkalmazás a […]
 • ImageGlass 7.6.10 Beta2020-10-25 ImageGlass 7.6.10 Beta (0)
  Az ImageGlass képnézegető Free alkalmazás amely segítségével egyszerűen és rendezetten tudod fotóidat megtekinteni. Képkonvertáló, […]