Image Racer 3.0

Az Image Racer egy igen modern, hatékony képnézegető program amit szükség esetén fotók szerkesztésére is fel lehet használni, forgatás, vágás, színjellemzők módosítása. Ha fontosnak tartod vele akár egy látványos Slideshow-t is össze tudsz állítani a fotó kollekciódból. Számos ma népszerű képformátumot támogat, JPG, BMP, TIFF, PNG. Free alkalmazás. Nem igényel telepítést, hordozható szoftver formájában futtatható.

Ingyenes, kis méretű, számos különleges funkciót magában foglaló képkezelő alkalmazás az Image Racer, ami elsősorban képnézegetőként használható. Természetesen funkcionálisan ettől jóval több lehetőséget biztosít minden kipróbálója számára.

Az Image Racer letöltése után csak annyit kell tenned, hogy a kapott tömörített mappa tartalmát kicsomagolod egy szabad helyre ezt követően a szoftvert azonnal használhatod.

Az Image Racer rengeteg képformátumot ismer, meg tud nyitni néhányat kiemelve kezeli a JPG, BMP, TIFF, PNG kimeneteket.

Az Image Racer képek megtekintésekor, szükség esetén azonnal felajánlja annak a lehetőségét, hogy a fotón rögtönzött szerkesztési feladatokat el tudj látni, itt azok a szerkesztési lehetőségek biztosítottak amik ma népszerűek, egyben elengedhetetlen akár fotók restaurálásához.

A szoftverrel képeket lehet átméretezni, forgatni, vágni, szín, illetve egyéb alapvető jellemzőket módosítani. Ideális a vörös szem effektus hibák kiküszöböléséhez is.

Tartalmaz még egy igen különleges funkciót, amit még mindenképp érdemes megemlíteni, a programmal a számítógépeden tárolt fotóidból látványos Slideshow-kat lehet összeállítani, itt csak a képeket tartalmazó mappát kell a számára betallózni.

Egyéb opciók: A szerkesztett fotók E-Mail-ben való elküldése, konvertálás, importálási lehetőségek, videók megnyitása…

Hasonló feladatra tervezett segédprogram a Xlideit míg konvertálási feladatok elvégzésére választhatod a ReaConverter Lite megoldását, ha pedig egy professzionális képfeliratozó alkalmazást szeretnél használni akkor a TSR Watermark Image Software nevű szoftvert javasolt kipróbálnod.

Az Image Racer egy ingyenes, képek megtekintésre, illetve az azok szerkesztésre alkalmas szoftver, amivel akár látványos Slideshow-kat is össze tudsz állítani. Nem igényel telepítést, hordozható változat.

Image Racer

Image Racer összefoglaló:

 • Képkezelő alkalmazás
 • képek szerkesztéséhez
 • nem kell telepíteni
 • képnézegető
 • Slideshow-k összeállításához
 • több népszerű képformátum esetén használható
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.inntalsoftware.de/en/image-racer.html

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Image Racer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ImageCool Converter 3.922018-02-16 ImageCool Converter 3.92 (0)
  Az ImageCool Converter egy korszerű képkezelő szoftver, amivel a fotóidat megtekintheted, majd ha szükséges az szerkeszthető. A […]
 • FreeVimager Portable 9.0.92019-02-18 FreeVimager Portable 9.0.9 (0)
  A FreeVimager Portable egy rendkívül sokoldalú lehetőségekkel felszerelt képszerkesztő program. Lehetőség van vele többek között […]
 • Alternate Pic View 2.6402019-02-06 Alternate Pic View 2.640 (0)
  Az Alternate Pic View egy képszerkesztő, nézegető alkalmazás, amivel meglévő fotóidat tudod editálni. Természetesen vele új […]
 • StudioLine Photo Classic 4.2.402018-07-23 StudioLine Photo Classic 4.2.40 (0)
  A StudioLine Photo Classic egy igen sokoldalú, rengeteg funkciót magában rejtegető képszerkesztő program, ami opcionálisan ID3 tag […]
 • Maverick Photo Viewer 1.5.22016-08-10 Maverick Photo Viewer 1.5.2 (0)
  A Maverick Photo Viewer segítségével rendkívül rugalmas formában tudod megtekinteni a számítógépeden tárolt fotókat. Számos előnyös […]