TotalMounter Pro 2.0.1000.1058

A TotalMounter Pro egy prémium megoldás amivel virtuális meghajtókat lehet létrehozni lemezkép fájlok számára. A szoftver több ISO fájl formátumot támogat ahol BIN, ISO, CDI, MDF, RAW tartalmakat lehet kiválasztani, azt a helyi gépen, vagy hálózatról használt programokhoz lehet választani.

A programmal virtuális meghajtót lehet létrehozni ahol csak az ismert lemezkép formátumra, illetve a TotalMounter Pro nevű szoftverre lesz szükség.

A TotalMounter Pro használatához a letöltése után telepíteni szükséges, majd el is lehet insítani. Létre lehet hozni a virtuális meghajtót itt, kettő lehetőséget lehet kiválasztani, a VHD Disk, illetve az Image Disk funkciókkal végezhető el a Mountolás. Betallózható a támogatott Lemezkép. Támogatott a BIN, ISO, CDI, MDF, RAW fájlokhoz.

A program egy igazán professzionális megoldás mivel rengeteg feladatot a lehető legszéleskörűbb környezet, illetve konfiguráció szerint állíthatjuk össze. Tartalmaz egy kevésbé használt technológiát a virtuális meghajtóként használatos lemezkép Mountolást Online is képes elkészíteni, így azt bárhonnan el lehet érni csak internet kapcsolatra van szükség.

A beállításoknál meghatározható, hogy mely szolgáltatásokat szeretnénk igénybe venni később, csak azok a funkciók lesznek használva amikre szükség van.

A programmal elvégzett Mountolás vissza is vonható a TotalMounter Pro ezzel hely felszabadításra is eszközzel rendelkezik ha nincs rá szükség abban az esetben törölhető.

Az alkalmazás a virtuális meghajtók típusának kiválasztásán, illetve a létrehozásán kívül egyéb beállítást nem tartalmaz, dizájnos, az egyszerű használatra koncentráló szoftvert futtathatunk. A TotalMounter Pro ingyenesen 20 napig használható.

Alternatívája a ImDisk Toolkit illetve a DAEMON Tools Lite nevű alkalmazás.

A TotalMounter Pro egy komoly fejlesztés eredménye amivel virtuális meghajtókat lehet létrehozni, azt akár egy távoli számítógépre is elkészíthetjük, majd ha nincs rá szükség törölhető. Hatékony, remekül navigálható felhasználói felülettel rendelkezik Mount program.

TotalMounter Pro

TotalMounter Pro Összefoglaló:

 • virtuális meghajtók létrehozásához
 • Online Mountolás
 • alap beállításokkal
 • eltávolítható meghajtók
 • CD/DVD lemezek emulálásához
 • rengeteg lemezkép formátumot ki lehet választani
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.kernsafe.com/product/totalmounter-pro.aspx


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
TotalMounter Pro
Platform
Windows
Teljes ár
USD 15,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ImgDrive Portable 1.3.62018-03-01 ImgDrive Portable 1.3.6 (0)
  Az ImgDrive Portable nevű szoftverrel virtuális meghajtókat tudsz emulálni lemezképekhez, CCD, CUE, ISO, ISZ, MDS, MDF formátummal […]
 • DAEMON Tools Ultra 5.1.1.05882017-10-22 DAEMON Tools Ultra 5.1.1.0588 (0)
  A DAEMON Tools Ultra egy professzionális lemezkép kezelő szoftver, vele számos népszerű feladat végrehajtható. A programmal, ISO […]
 • Gizmo Drive 2.7.92013-07-27 Gizmo Drive 2.7.9 (0)
   A Gizmo Drive segítségével virtuális meghajtókat hozhatunk létre, így olyan tartalmak is futtathatókká válnak amik eddig csak […]
 • VirtualDVD 7.82017-12-19 VirtualDVD 7.8 (0)
  A VirtualDVD segítségével ingyenesen és egyszerűen hozhatunk létre virtuális meghajtókat. Az alábbi Free alkalmazás igen egyszerű […]
 • ImgDrive 1.7.22018-08-12 ImgDrive 1.7.2 (0)
  Az ImgDrive nevű szoftverrel virtuális meghajtókat hozhatsz létre lemezképekhez, emulálhatsz több népszerű, ma elterjedt ISO fájl […]