WinCDEmu 4.1

A WinCDEmu képfájlok virtuális meghajtókhoz csatlakoztatásához nagyszerű amivel a tartalmak CD/DVD lemezként ismerhetőek fel. A Free alkalmazás Windows 11 operációs rendszeren is futtatható amivel a fájlokból egyéni ISO lemezkép készíthető. A szoftver Blu-ray Videó, illetve adatlemezekhez is ideális. IMG, CCD, ISO, CUE, NRG, MDS/MDF képfájlformátumokat egyetlen kattintással csatlakoztathatunk virtuális meghajtóként.

Egy nyílt forráskóddal elérhető lemezképek virtuális meghajtókhoz csatlakoztatásához remek program amivel a Windows CD/DVD lemezként tudja az ISO képfájlokat felismerni. A WinCDEmu Blu-ray illetve adatlemez képfájlok virtuális meghajtókhoz csatlakoztatásához hatékony.

A WinCDEmu letöltése, a szoftver installálása után a programfájlok WinCDEmu mappából indítható el, egy ikon is létrehozható a számítógép asztalra. A programfájljaink mappájából is futtathatjuk.

IMG, CUE, NRG, CCD, ISO, MDS/MDF képfájlformátumokat csatlakoztathatunk virtuális meghajtóként. A szoftverrel a fájlokra helyi menüből kattintással készíthetünk azokból ISO fájlokat, a tárolómappa kiválasztása, illetve a fájlnév begépelése után tárolhatóak el a képfájlok. Konfigurálhatjuk, hogy az ISO fájlok csatlakoztatásakor megjelenítsen e egy értesítést. Az előnyben részesített meghajtó betűjelet is kiválaszthatjuk. A WinCDEmu hordozható kiadásban is beszerezhető.

Lemezképek virtuális meghajtókhoz csatlakoztatásához ideális a WinCDEmu

A lemezképekben található fájljaink megtekintéséhez helyi menüből nyithatóak meg, a Windows rendszerhez tudjuk azokat virtuális meghajtóként csatlakoztatni. A virtuális meghajtók a Windows eszközök és meghajtó kezelőfelületén meg is nyithatóak, amivel multimédiás tartalmakkal írt műsoros adathordozókat, játékokat, víruskeresési feladatokhoz, illetve akár adat helyreállítási feladatokhoz készített fájlokat is futtathatunk.

Egy Windows intéző integrációval futtatható virtuális meghajtók létrehozásához remek szoftver az ImgDrive ami akár parancssorosan is futtatható. Archív mappák virtuális meghajtóként csatlakoztatásához a Daemon Tools Lite kifogástalan.

Különféle feladatok futtatásához a WinCDEmu számítógépek virtuális meghajtójához csatlakoztat lemezképeket. ISO fájlok létrehozásához, illetve a lemezképek szerkesztési feladataihoz is nagyszerű.

WinCDEmu

WinCDEmu Összefoglaló:

 • adatlemezekhez, illetve Blu-ray adathordozókhoz is ideális
 • virtuális meghajtók betűjelét is ki tudjuk jelölni
 • Az ISO lemezképeket ki is írhatjuk
 • hordozható kiadásban is beszerezhető
 • ISO képfájlok virtuális meghajtókhoz csatlakoztatása
 • ISO fájlok létrehozása
 • a virtuális meghajtó betűjelét nem foglalja használaton kívül
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://wincdemu.sysprogs.org/
WinCDEmu letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
WinCDEmu
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • WinCDEmu Portable 4.12023-09-28 WinCDEmu Portable 4.1 (0)
  A WinCDEmu Portable játékokkal, zenei tartalmakkal, Videókkal, fájlokkal elérhető lemezképeket emulál. A Free alkalmazással ISO […]
 • OSFMount 3.1.10022023-11-06 OSFMount 3.1.1002 (0)
  Az OSFMount exFAT, FAT32, NTFS fájlrendszerű Virtuális meghajtók létrehozásához futtatható ami adat helyreállítási feladatokhoz, […]
 • gBurner Virtual Drive 5.22022-07-07 gBurner Virtual Drive 5.2 (0)
  A gBurner Virtual Drive egy lemezképek, CD/DVD adathordozók virtuális meghajtókon történő megnyitásához futtatható program. A Free […]
 • ImgDrive Portable 2.1.2.02023-11-14 ImgDrive Portable 2.1.2.0 (0)
  Az ImgDrive Portable nevű szoftverrel virtuális meghajtókat tudsz emulálni lemezképekhez, CCD, CUE, ISO, ISZ, MDS, MDF formátummal […]
 • ISO Workshop 12.32023-10-10 ISO Workshop 12.3 (0)
  Az ISO Workshop egy remek kis ISO kezelő program amely segítségével konvertálni, másolni és lemezt írni van lehetőségünk. DVD […]