Emulátor

ImgDrive 2.1.5.0

Az ImgDrive nevű szoftverrel virtuális meghajtókat hozhatsz létre lemezképekhez, emulálhatsz több népszerű, ma elterjedt ISO fájl formátum megnyitásának a céljából. A program használata nagyon egyszerű, CCD, CUE, ISO, ISZ, MDS, MDF kiterjesztésekhez. A Free alkalmazással Blu-ray tartalmakat is meg lehet nyitni ha arra lenne szükség.

A szoftver azok számára lehet nélkülözhetetlen segédalkalmazás, akiknek a PC-je nem tartalmaz CD/DVD meghajtót, esetleg olyan fájlokat szeretnének megnyitni, amiket eddig csak valamilyen emulációs eljárással lehetett eddig megtenni. Az ImgDrive megoldása egyszerű, hatékony megoldást biztosít ehhez.

Az ImgDrive letöltése után a telepítés befejeztével a szoftver teljes értékű használata érdekében csak annyit kell tenned, hogy egy speciális Drivert kell installálni, ez teszi lehetővé, hogy egy új virtuális meghajtót tudj létrehozni. Ha nem szeretnéd installálni az ImgDrive hordozható változatban is beszerezhető.

Ha a lemezképet meg szeretnéd nyitni, nem is kell mást tenned mint a szoftver beépített fájlkezelő funkcióján belül az általa támogatott formátumok figyelembe vétele mellett betallózni azt. Ha ez megtörtént, a korábban említett népszerű lemezkép kezelési opciók válnak elérhetővé. Amire viszont fel kell hívni a figyelmet, hogy a szoftver csak CCD, CUE, ISO, ISZ, MDS, MDF, NRG formátumoknál támogatott. Ezek a kimenetek igen népszerűek, így otthoni felhasználás esetén bőségesen elég amit kínál a szoftver. Az ImgDrive mappák mountolásához is tökéletes.

ImgDrive virtuális meghajtókhoz…

Az ImgDrive maximálisan 7 virtuális meghajtót támogat, ha már nincs rá szükség azt egyszerűen el lehet távolítani így később a szoftver uninstallálása is a lehető legegyszerűbb lépéseket igényli. A szoftver egyik legnagyobb előnye, hogy nagyon egyszerű a használata, nem kell bonyolult beállításokat áttekinteni annak az érdekében, hogy az általa támogatott opciókat el tudd érni, minimális erőforrás igénnyel rendelkezik, illetve helyi menü integrációs szolgáltatást is támogat, ennek köszönhetően a megnyitandó ISO lemezképet egyszerűen, gyorsan meg lehet nyitni.

Az ImgDrive a hagyományos lemezkép formátumok megnyitásán kívül akkor is kiváló közeget teremt a kipróbálóinak ha multimédiás fájlokról lenne szó, azzal a megkötéssel, hogy a szoftver által támogatott formátummal rendelkezzen.

Virtuális meghajtó készítő funkciót biztosít még a DAEMON Tools Lite a Magyar nyelvű VirtualDVD, illetve a WinArchiver, ezt a szoftvert archívum fájlok megnyitására is fel lehet használni.

Az ImgDrive egy ingyenes akár telepítés nélkül is beszerezhető virtuális meghajtók létrehozásához megtervezett szoftver, egyszerű használati opciók figyelembe vétele mellett lett megtervezve. Akár multimédiás tartalmak Blu-ray minőségben való megnyitásához.

ImgDrive

ImgDrive Összefoglaló:

 • Emulátor program
 • virtuális meghajtók készítéséhez
 • hordozható változatban is beszerezhető
 • egyszerű használat
 • CCD, CUE, ISO, ISZ, MDS, MDF formátumokhoz
 • Blu-ray DVD-khez
 • helyi menü integráció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal
ImgDrive letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
ImgDrive
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ImgDrive Portable 2.1.5.02024-04-12 ImgDrive Portable 2.1.5.0 (0)
  Az ImgDrive Portable nevű szoftverrel virtuális meghajtókat tudsz emulálni lemezképekhez, CCD, CUE, ISO, ISZ, MDS, MDF formátummal […]
 • gBurner Virtual Drive 5.42024-01-12 gBurner Virtual Drive 5.4 (0)
  A gBurner Virtual Drive egy lemezképek, CD/DVD adathordozók virtuális meghajtókon történő megnyitásához futtatható program. A Free […]
 • OSFMount 3.1.10032024-03-05 OSFMount 3.1.1003 (0)
  Az OSFMount exFAT, FAT32, NTFS fájlrendszerű Virtuális meghajtók létrehozásához futtatható ami adat helyreállítási feladatokhoz, […]
 • WinCDEmu Portable 4.12023-09-28 WinCDEmu Portable 4.1 (0)
  A WinCDEmu Portable játékokkal, zenei tartalmakkal, Videókkal, fájlokkal elérhető lemezképeket emulál. A Free alkalmazással ISO […]
 • Virtual CloneDrive 5.5.0.02016-01-15 Virtual CloneDrive 5.5.0.0 (0)
  A Virtual CloneDrive segítségével összesen 15 darab virtuális CD/DVD meghajtót tudunk létrehozni. Free alkalmazás formájában […]

Szólj hozzá