WinArchiver 4.7

A WinArchiver egy univerzális tömörített fájlok létrehozására, illetve a meglévő fájlok kicsomagolására használható szoftver, ami néhány speciális funkciót is kínál. A szoftver támogatja, hogy speciális fájlkiterjesztéseket virtuális meghajtó formájában tudj megnyitni, titkosíthasd, illetve ha szükséges a fájlkezelő szolgáltatásain belül másolhasd, vagy akár CD/DVD lemezre tudd írni. A Magyar nyelvű szoftver ARJ, BZ2, BZIP2, GZ, GZIP, TAR, TAZ, TBZ, TBZ2, TGZ, TPZ, CAB, CPIO, DEB, LHA, LHZ, RPM, DMG, UIFF kiterjesztéseknél használható.

Ez a szoftver azzal ellentétben, hogy kereskedelmi termék, több olyan speciális funkcióval is rendelkezik, aminek köszönhetően rengeteg alkalmazást tudsz nélkülözni abból a célból, hogy tömörített fájlokat tudj létrehozni, illetve a meglévőket ki tudd csomagolni. A WinArchiver CD/DVD író funkcióval is rendelkezik. Virtuális meghajtók létrehozásához.

A WinArchiver letöltése után a szoftver néhány kattintást igénylő telepítésével egy modern, több speciális opciót is biztosító kezelőfelülettel bíró szoftvert használhatsz. Az installálás befejezése előtt kiválasztható, hogy milyen fájlformátumokat szeretnél vele megnyitni.

A WinArchiver funkcióit tekintve vele új tömörített fájlokat hozhatsz létre, ahol azt jelszóval tudod titkosítani. Ha egy meglévő archívumot csomagolnál ki néhány fájlkezelő funkciót is elérhetsz, azt igény szerint meghatározott helyre tudod másolni, sőt ha azt későbbi felhasználásra szánod, ki lehet írni CD/DVD lemezre.

WinArchiver támogatott formátumok:

Tekintélyes előnynek számít, hogy a szoftver rengeteg formátumot támogat, legyen az ARJ, BZ2, BZIP2, GZ, GZIP, TAR, TAZ, TBZ, TBZ2, TGZ, TPZ, CAB, CPIO, DEB, LHA, LHZ, RPM, DMG, UIFF. A specialitásai részeként néhány fájlkiterjesztést virtuális meghajtóban lehet megnyitni. A WinArchiver mindent tud amit egy archiváló szoftvertől el lehet várni.

Ingyenes megfelelőjeként használhatod a Bandizip, a TC4Shell vagy a Hamster Free Zip Archiver nevű szoftvert. Az utóbbi szintén tud titkosítani.

A WinArchiver egy Magyar nyelvű titkosítási metódusokat is támogató fájlkicsomagoló szoftver, ami tartalmaz még CD/DVD írót, illetve virtuális meghajtók létrehozására ideális kiegészítőt.

WinArchiver

WinArchiver Összefoglaló:

 • Fájlkicsomagoló alkalmazás
 • több népszerű kiterjesztést támogat
 • virtuális meghajtók létrehozásához
 • CD/DVD író funkció
 • titkosítási lehetőségek
 • A tartalmak alapvető fájlkezelési feladataihoz
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
WinArchiver
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Bandizip 7.16.397892021-04-05 Bandizip 7.16.39789 (0)
  A Bandizip egy remek, könnyen munkára fogható fájlkicsomagoló alkalmazás ami Magyar nyelven is használható, kis erőforrás igény […]
 • 8 Zip Lite 1.2.12018-03-04 8 Zip Lite 1.2.1 (0)
  A 8 Zip Lite egy barátságos, egyben modern lehetőséget biztosító fájlkezelő szoftver, amivel egyszerűen tudsz létrehozni tömörített […]
 • PeaZip Portable 8.0.02021-06-10 PeaZip Portable 8.0.0 (0)
  A PeaZip Portable egy profi, ingyenes és Magyar nyelven is használható program ami számos fájlkezelési területen felhasználható. Ez a […]
 • EF Commander Portable 21.062021-05-31 EF Commander Portable 21.06 (0)
  Az EF Commander Portable egy paneles fájlkezelő alkalmazás, ami tartalmaz fájldarabolót, kicsomagoló, illetve fájltömörítő […]
 • PowerArchiver 2021.20.10.022021-05-23 PowerArchiver 2021.20.10.02 (0)
  A PowerArchiver egy professzionális fájlkezelő alkalmazás, ami ezeket a tartalmakat tömöríteni is tudja. Az ISO támogatáson felül, […]