Emulátor

gBurner Virtual Drive 5.4

A gBurner Virtual Drive egy lemezképek, CD/DVD adathordozók virtuális meghajtókon történő megnyitásához futtatható program. A Free alkalmazással 16 virtuális meghajtót lehet létrehozni ami ISO, GBP, DAA, VCD, NRG, FCD, MDF, GI, BIN, IMG, DMG, képfájlformátumok mountolásához hatékony. Adathordozóról történő szoftverek, játékok, multimédiás tartalmak elindításához.

A CD/DVD lemezeken található lényeges tartalmak akár olvashatatlanná is válhatnak az adathordozó sérülése esetén, karcolódhatnak, illetve akár el is törhetnek. Ha a PC nem tartalmaz CD/DVD olvasót, a lemezképeket virtuális meghajtóban tudjuk megnyitni. A gBurner Virtual Drive virtuális meghajtó létrehozásához kipróbálható szoftverrel akár lemezképeket is szerkeszthetünk. Optikai lemezről használható alkalmazások, Játékok, Audiók, illetve Videók megnyitásához is futtatható.

A gBurner Virtual Drive letöltése, a szoftver telepítésekor az installálási mappa betallózása után egyetlen paranccsal a virtuális meghajtók készítéséhez kellő fájlokat a szükséges tárolómappába mozgatja.

A konfigurálásához a szoftvert a Windows tálcáról lehet megnyitni ahol 16 virtuális meghajtót is létre lehet hozni. A szoftverrel saját betűt hozhatunk létre az emulált eszközökhöz, módosíthatjuk, illetve akár automatikusan is csatlakoztatható. A szoftver minden ma használt képformátum esetén hatékony, ISO, GBP, DAA, NRG, MDF, BIN, UIF, ISZ, ASHDISC, DMG, DI, BWI, IMG, CDI, PDI, NCD, LCD, CIF, P01, PXI, C2D, FCD, VCD tartalmak emulálásához választható.

Szoftverek virtuális meghatóban való futtatásához választható a gBurner Virtual Drive

Az ingyenes virtuális meghajtó készítő programmal a gBurner Virtual Drive eszközével zenei tartalmak Rippeléséhez, CD/DVD adathordozók másolásához a gBurner író program installálható amivel akár rendszerindító lemezeket is létre tudunk hozni.

Lemezképek, virtuális meghajtók létrehozásához az ImgDrive futtatható, tartalmak rendszerezéséhez ISO fájlok VHD meghajtókban eléréséhez a SoftDisc hathatós kiegészítőkkel szerezhető be, ISO képfájlok módosításához.

A gBurner Virtual Drive egy optikai lemezeken tárolt tartalmak virtuális meghajtóban történő megnyitásához futtatható szoftver ami akár a képfájlok automatikus kapcsolódásához is profi. A szoftver alkalmazásokhoz, játékokhoz akár 16 meghajtót is létre tud hozni.

gBurner Virtual Drive

gBurner Virtual Drive Összefoglaló:

 • lemezképek virtuális meghajtóban megnyitásához
 • képfájlok szerkesztéséhez
 • alkalmazások, multimédiás tartalmak, játékok megnyitásához
 • automatikus csatlakozás
 • A VHD betűjelek szerkeszthetőek
 • 16 virtuális meghajtót lehet létrehozni
 • minden ma elterjedt lemezkép formátumot támogat
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.gburner.com/online-help/virtual-drive.htm


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
gBurner Virtual Drive
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • OSFMount 3.1.10032024-03-05 OSFMount 3.1.1003 (0)
  Az OSFMount exFAT, FAT32, NTFS fájlrendszerű Virtuális meghajtók létrehozásához futtatható ami adat helyreállítási feladatokhoz, […]
 • WinCDEmu 4.12023-09-28 WinCDEmu 4.1 (0)
  A WinCDEmu képfájlok virtuális meghajtókhoz csatlakoztatásához nagyszerű amivel a tartalmak CD/DVD lemezként ismerhetőek fel, az ISO […]
 • WinCDEmu Portable 4.12023-09-28 WinCDEmu Portable 4.1 (0)
  A WinCDEmu Portable játékokkal, zenei tartalmakkal, Videókkal, fájlokkal elérhető lemezképeket emulál. A Free alkalmazással ISO […]
 • ImgDrive 2.1.5.02024-04-12 ImgDrive 2.1.5.0 (0)
  Az ImgDrive nevű szoftverrel virtuális meghajtókat hozhatsz létre lemezképekhez, emulálhatsz több népszerű, ma elterjedt ISO fájl […]
 • ImgDrive Portable 2.1.5.02024-04-12 ImgDrive Portable 2.1.5.0 (0)
  Az ImgDrive Portable nevű szoftverrel virtuális meghajtókat tudsz emulálni lemezképekhez, CCD, CUE, ISO, ISZ, MDS, MDF formátummal […]

Szólj hozzá