Virtuális meghajtók létrehozásához profi szoftver a gBurner Virtual Drive

Egy játékok, alkalmazások, illetve ISO lemezképek virtuális meghajtóban megnyitásához használható program amivel akár automatikusan csatlakoztathatjuk a meghajtókat. Az ingyenes gBurner Virtual Drive mountoló programmal a meghajtók betűjele is szerkeszthető, 16 virtuális meghajtót lehet létrehozni.

A program egyedi fájlkezelési munkafolyamatokhoz, lemezképek módosításához, megnyitásához, illetve a futtatásukhoz hatékony eszköz amivel akár eredeti optikai lemezen található multimédiás tartalmakhoz, játékokhoz, illetve alkalmazásokhoz is kipróbálható. A virtuális meghajtók létrehozásához futtatható szoftverrel sokkal gyorsabban lehet az ISO lemezkép fájlokat futtatni.

ISO lemezképek virtuális meghajtóban futtatásához

A meghajtókhoz akár automatikusan saját betűjelet tud hozzáadni, manuálisan lehet az azok betű paramétereit szerkeszteni. A program 16 virtuális hardver meghajtó létrehozásához hatékony. Az alkalmazással elkészített meghajtókat el lehet távolítani. A képfájlok leválasztásához az Unmount Drive szolgáltatást kell kiválasztanunk. Lemezképek moutolásához a program a tálcáról érhető el ahol a Mount Image File To Drive menüvel lehet kiválasztani a kellő tartalmat, illetve meghajtót.

A CD/DVD meghajtóként működő ingyenes virtuális meghajtó program a gBurner Virtual Drive innen érhető el.

gBurner Virtual Drive – Virtuális meghajtó készítő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Virtuális meghajtók létrehozásához profi szoftver a gBurner Virtual Drive
Szerző
Leírás
Virtuális meghajtók létrehozásához hatékony program a gBurner Virtual Drive.

Kapcsolódó szoftverek