Így böngészhetsz sokkal biztonságosabban, csak a Sandboxie kell hozzá

Ismeretlen, esetleg gyanús tartalommal rendelkező oldalak meglátogatásához egy remek módszert kínál a Sandboxie mint Windows kiegészítő. A szoftverrel lehetőség van teljes mértékben az operációs rendszertől elkülönítve bármilyen tartalmat megtekinteni.

Fokozható a böngészés élménye, vagyis biztonságosabbá tehető a számítógép használata ha ezt az ingyenesen is használható Windows kiegészítőt is telepítjük, illetve használjuk. A szoftver, a Sandboxie egy virtuális környezetet hoz létre a számítógépen található azon jellegű fájljaink számára amiről nem tudjuk eldönteni, hogy az esetleg tartalmaz e vírusfertőzést. A használata nagyon egyszerű, a program telepítése után csak el kell indítani, majd hozzá kell adni azt a szoftvert amit így szeretnél használni.

A program böngészés esetén biztosítja a legtöbb funkciót mivel az összes böngészőt támogatja, illetve nagyon egyszerűen vonhatóak vissza a létrejött rendszer módosulások, tehát meg is szüntethető a homokozóban létrejött vírusfertőzés. Természetesen ez nagyon ritka, néhány oldal esetén mégis jól tud jönni ha gyanúsnak találnánk.

Ingyenes használat esetén a Sandboxie korlátozásokat tartalmaz, ezek nem számítanak funkcionális negatívumokkal, otthoni használat esetén megfelelő. A kipróbálásához, illetve a letöltéséhez a hivatalos oldalon létre kell hozni egy fiókot, csak ekkor szerezhető be, ez csak néhány percet igényel.

Sandboxie – elszeparált környezet létrehozásához


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Így böngészhetsz sokkal biztonságosabban, csak a Sandboxie kell hozzá
Szerző
Leírás
Ismeretlen alkalmazások kipróbálásához használható remek szoftver: Sandboxie

Kapcsolódó szoftverek