Blog

Virtuális meghajtók készítése ISO, BIN, CUE fájlok számára

A PowerISO nevű szoftverrel nagyon egyszerűen lehet létrehozni virtuális meghajtókat ISO, BIN, CUE lemezképfájlok számára amivel a feladat végrehajtása után a szokásos fájlkezelési feladat végezhető el. A lemezképek kezelésekor az azok szerkesztése, konvertálása is felfedezhető a PowerISO lehetőségei között, a tartalmak módosításához egy fontos rendszer eszköz.

ISO, BIN, CUE lemezkép fájlok nagyon sokszor szerkesztési feladatokkal, illetve speciális használati feladatokkal is járnak. Az ilyen fájlok egyik legegyszerűbb kezelési lehetősége ha azokat virtuális meghajtóban nyitjuk meg, futtatjuk. A PowerISO lemezkép kezelője támogatja a külső adathordozókon található fájlok PC tárolóra való mentését.

Ha azokat szerkeszteni kell, eltávolítani tartalmakat, hozzáadni, a PowerISO nevű szoftverre szükség lesz. A programmal több virtuális meghajtó is létrehozható, így egyszerre több munkafolyamat is elvégezhető párhuzamosan. Konvertálni lehet eltérő formátumra, ezzel gyakorlatilag rengeteg munkafolyamat végezhető el ahol lemezképekre van szükség, telepítésekhez, vagy akár diagnosztikai feladatokhoz.

A ritkán használatos formátumot ki lehet vele csomagolni így az egyszerűbben szerkeszthető, hozzáadható a kívánt fájl, esetleg eltávolítható, aktualizálható tartalmilag.

A virtuális meghajtók létrehozására kitalált program egy igen népszerű szoftver amivel egyszerűen lehet elvégezni, néhány plusz funkció is rendelkezésre áll, ami szerkesztéshez szükséges, csak néhány lemezkép kezelő alkalmazásnál fedezhető fel, mint a PowerISO esetén.

PowerISO – Lemezkép kezelő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Virtuális meghajtók készítése ISO, BIN, CUE fájlok számára
Leírás
Virtuális meghajtókat is létre lehet hozni ezzel a remek lemezkép kezelő szoftverrel: PowerISO

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá