Blog

WinPE for Windows 10-8 – Adat helyreállítási eszköz lemezkép formájában

Egy széles körű, rengeteg hasznos eszközt tartalmazó előre létrehozott lemezkép csomag. Felhasználható adatmentéshez, víruskereséshez, törölt fájlok visszaszerzéséhez, vagy tartalmak lemezre írásához. A WinPE for Windows 10-8 teljesen ingyenesen használható.

A program nem más mint egy Lemezkép formájában elérhető egyszerűsített, több hasznos funkcióval rendelkező Windows rendszer, ezt Bootolható formában kell futtatni azért hogy az összes olyan feladatot el tudjuk vele végezni amire létrehozták. A WinPE for Windows 10-8-hoz hasonlóan több programcsomag is létezik, azok is szinte ugyan azt a célt szolgálják.

A címben említett programmal biztonsági mentést lehet készíteni a legfontosabb tartalmakról, visszaszerezhetőek vele a korábban törölt fájlok, kártevő mentesíthető a gép, több, mindenre kiterjedő diagnosztikai eszközkészlet áll rendelkezésre az esetleges hibák felderítéséhez.

Ezeket külön alkalmazásként lehet használni, azt a rendszer betöltődése után használhatjuk. Az általános diagnosztikai feladatokon kívül saját biztonsági mentéseket is készíteni lehet, azt lemezre lehet írni azért hogy mindig kéznél legyen, a lehető legegyszerűbben tudjuk azt felhasználni a helyreállításhoz. A WinPE for Windows 10-8 jelenlegi kiadása innen szerezhető be.

WinPE for Windows 10-8 – Lemezkép


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
WinPE for Windows 10-8 – Adat helyreállítási eszköz lemezkép formájában
Szerző
Leírás
WinPE for Windows 10-8 - Univerzális szoftver csomag rengeteg hasznos alkalmazással

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá