Recuva: Törölt képek visszaállítása egyszerűen

Az alábbi törölt adat visszaállító program a Recuva azt is támogatja, hogy néhány egyszerű lépésben vissza tudd állítani a véletlenül törölt képeidet. Ezt az általa biztosított szűrő felhasználásával lehet egyszerűbbé tenni.

Véletlenül töröltél egy képet, amire később mégis szükséged volna? Azt sehogy sem tudod pótolni? Itt a megoldás a Recuva nevű alkalmazás személyében. A szoftver a „véletlenül törölt” fájlok visszaállításának a nagymestere, aminek a használatához semmilyen komolyabb ismeretre nincs szükség.

A Recuva tökéletes választás, hogy a kukából is eltávolított képeket néhány egyszerű lépés követésével is vissza lehessen állítani, ezt egy beépített varázslófelület teszi könnyebbé.

Természetesen szinte bármilyen fájlkiterjesztés esetén használható a visszaállítás során, legyen az videó, zene, szöveges dokumentum, vagy tömörített fájl.

Ha egy adott képet szeretnél visszaállítani, a következőket kell hogy tedd: Az alkalmazás futtatásakor, a beépített varázslófelületes indítópanelon ki kell választani a „Pictures” opciót, majd a következő lehetőségnél meg kell neki adni, hogy hol keressen. A konfiguráció összeállítása előtt mély keresés is megadható neki, ami természetesen hosszabb keresést, de nagyobb találati eredményt biztosít. A Recuva közvetlen előnézeti lehetőséget is lehetővé tesz, ez az adott kép kiválasztásában lehet nélkülözhetetlen.

A visszaállításra szánt fotót, vagy fotókat, ki kell neki jelölni és ezzel gyakorlatilag más tennivaló nem is maradt.

A szoftver elérhető telepíthető, illetve hordozható kiadásban is, az utóbbi némileg rugalmasabb kezelhetőséget biztosít.

Mint már többször is megtettük, arra azért érdemes felhívni a figyelmet, hogy csak abban az esetben tud eredményt produkálni az alkalmazás, ha a merevlemezen a fájl helye még nem íródott felül, természetesen erről is tájékoztat a keresés végeztével hogy mit lehet még visszaállítani.

Recuva Torolt kepek visszaallítasa egyszeruen-145821

Töröltél egy képet, vissza akarod szerezni? Nem gond, a Recuva segít…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Recuva: Törölt képek visszaállítása egyszerűen
Szerző
Leírás
Az alábbi törölt adat visszaállító program a Recuva azt is támogatja, hogy néhány egyszerű lépésben vissza tudd állítani a véletlenül törölt képeidet. Ezt az általa biztosított szűrő felhasználásával lehet egyszerűbbé tenni.

Kapcsolódó szoftverek