Windows 10 ISO Download Tool: Windows lemezképek letöltéséhez…

A programmal egyszerűen, egyben hatékonyan tudod letölteni a gépedhez tartozó telepítő lemezt, amivel egy időben lehetőséged lesz, hogy a legfrissebb kiadást, javítócsomagokkal hozzáadva tudd beszerezni. A Windows 10 ISO Download Tool még telepítést sem igényel.

A szoftver egy letöltésvezérlő alkalmazás amivel Windows telepítő lemezkép fájlokat tudsz letölteni. A Windows 10 ISO Download Tool abban az esetben lehet hasznos ha be szeretnéd szerezni a gépedhez tartozó telepítő lemezt amellett hogy az összes javítócsomagot tartalmazza.

A vele letöltött ISO fájlt Bootolható formában ki kell írni lemezre, vagy cserélhető adathordozóra kell másolni, ezzel kezdeményezhető a PC telepítése, illetve az esetleges hibajavítása a meglévő rendszernek. A program támogatja, hogy 32, illetve 64 bites rendszernek megfelelő példányt tudj beszerezni, így a PC minden feladat esetén a megfelelő optimalizált teljesítményben használható.

Természetesen Magyar nyelvű ISO fájlok is kiválaszthatóak, így nyelvi problémák sem merülnek fel a gép használatakor, illetve a telepítéskor. Tudásban közel azonos lehetőségekkel rendelkezik akárcsak a Windows ISO Downloader, igaz az utóbbi egyéb Microsoft termékekhez is használható, illetve régebbi kiadású termékekhez is rendelkezésre áll. A Windows 10 ISO Download Tool innen szerezhető be.

Windows 10 ISO Download Tool – Windows letöltő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Windows 10 ISO Download Tool: Windows lemezképek letöltéséhez…
Szerző
Leírás
Windows 10 ISO Download Tool - Ingyenes, remek megoldás hogy le tudd tölteni a legújabb Windows változatot.

Kapcsolódó szoftverek