SoftDisc 3.0.5

A SoftDisc egy virtuális meghajtók készítésére használható program lemezképek ( ISO ), fájlok számára. Az alkalmazás egyéb plusz eszközökkel is rendelkezik, ilyen a CD/DVD lemezek írása, illetve a lemezkép konvertáló. A fájlkezelő felszín ISO tartalmak egyszerű készítését is lehetővé teszi. Mountoláshoz is használható.

Hatékony eszközökkel rendelkező lemezkép kezelő alkalmazás amivel a szükséges funkciók végezhetőek el amikre mind szüksége lehet egy haladó ismeretekkel rendelkezőnek. A SoftDisc lemezképekhez virtuális környezetet is létrehoz.

A SoftDisc letöltése után a szoftvert telepíteni kell, azután egy fájlkezelő szoftvereknél megszokott felületen lehet az általa támogatott funkciókat elindítani. Ilyen a lemezkép fájlok betallózása utáni szerkesztés, saját tartalmak készítése, illetve a meglévők módosítása.

Néhány ISO fájl esetén azokat futtatni is kell, ahhoz virtuális meghajtó szükséges, ezt a címben említett szoftver is támogatja ugyan úgy használható mint a ImgDrive nevű program.

A saját tartalmakat a szoftver CD/DVD fájlkezelő eszközével lemezre írható ahol a feladat előtt az összeállítás módosítható, fájlok adhatóak hozzá, illetve távolíthatóak el. A szoftver, a SoftDisc a lehető leghatékonyabb megoldás fájlok mountolásához, illetve az ellenkező feladat végrehajtásához. Integrált szolgáltatásokkal ahol több ismert szoftver funkcióit kaphatjuk meg, ilyen a Daemon Tools, és a Nero Burning ROM eszközei.

Konvertálni lehet vele eltérő formátummal rendelkező ISO fájlokat ahol csak annyi dolgunk van, hogy betallózzuk a szerkesztendő lemezkép tartalmat.

A fájlkezelő felszínnel létrehozott alkalmazás a SoftDisc haladó ismeretekkel rendelkezőknek hasznos tud lenni ha olyan feladatok lesznek fontosak amikor a lemezkép tartalmat létre kell hozni, módosítani, illetve ki kell írni későbbi felhasználáshoz. Több feladatra is használható ahol néhány előre létrehozott profil szerű mappa beállítás áll rendelkezésre, illetve sajátokat is létre hozhatunk így azokat a beállításokat több alkalommal is fel tudjuk használni sokkal kevesebb időre van szükség, hogy a kívánt munkafolyamatokat, illetve az azokhoz szükséges konfigurációt elvégezzük. A SoftDisc ingyenes kiadása otthoni felhasználásra egy általános megoldás ami még szerkesztő eszközökkel is rendelkezik a tartalmak definiált tervezéséhez.

A SoftDisc egy multifunkciós emulátor, lemezkép kezelő szoftver amivel a tartalmak létrehozhatóak, szerkeszthetőek, lemezre írhatóak, virtuálisan futtathatóak ha nem tartalmaz a számítógép lemez meghajtót. ISO konvertáláshoz is.

SoftDisc

SoftDisc összefoglaló:

 • virtuális meghajtók készítéséhez
 • CD/DVD lemezek készítése írással
 • ISO konvertálás
 • szerkesztés
 • beépített fájlkezelő
 • Mountoláshoz kiváló eszközök
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( SHAREWARE )
 • Hivatalos oldal: http://www.ezbsystems.com/softdisc/main.htm


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
SoftDisc
Platform
Windows
Teljes ár
USD 19,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • DAEMON Tools Ultra 6.1.0.17232021-10-06 DAEMON Tools Ultra 6.1.0.1723 (0)
  A DAEMON Tools Ultra egy professzionális lemezkép kezelő szoftver, vele számos népszerű feladat végrehajtható. A programmal, ISO […]
 • TotalMounter Pro 2.0.1000.10582020-04-26 TotalMounter Pro 2.0.1000.1058 (0)
  A TotalMounter Pro egy prémium megoldás amivel virtuális meghajtókat lehet létrehozni lemezkép fájlok számára. A szoftver több ISO […]
 • ImgDrive Portable 1.3.62018-03-01 ImgDrive Portable 1.3.6 (0)
  Az ImgDrive Portable nevű szoftverrel virtuális meghajtókat tudsz emulálni lemezképekhez, CCD, CUE, ISO, ISZ, MDS, MDF formátummal […]
 • Wise Disk Cleaner 10.7.2.8002021-10-24 Wise Disk Cleaner 10.7.2.800 (2)
  A Wise Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program ami igen egyszerűen használható. Futtatható időzítetten is, így csak egyszer kell […]
 • CrystalDiskInfo 8.12.122021-10-24 CrystalDiskInfo 8.12.12 (0)
  A CrystalDiskInfo általános képet biztosít a merevlemezünkkel kapcsolatban azok fontosabb jellemzőit sorolja fel átlátható formában. […]