DAEMON Tools Ultra 6.2.0.814

A DAEMON Tools Ultra egy professzionális lemezkép kezelő szoftver, vele számos népszerű feladat végrehajtható. A programmal, ISO fájlokat tudsz szerkeszteni, konvertálni, lemezképeket másolni, vagy akár bootolható, titkosított USB meghajtókat készíteni. Rengeteg fájlformátumot támogat, ISO, IMG, CCD, RAR, NRG, VDI, CUE, 7Z, RAR, CDI. Magyar nyelvű. Virtuális meghajtók készítéséhez.

Lemezkép fájlok kezelésére ma már rengeteg program érhető el, az alábbi szoftver talán az egyik legnépszerűbb mivel számos különleges funkciót biztosít a felhasználóknak. A DAEMON Tools Ultra az összes fontosabb ISO fájlkiterjesztést támogatja, az azok szerkesztésében is az egyik legszéleskörűbb.

A DAEMON Tools Ultra letöltése után a szoftver telepítésének a befejezésekor azt regisztrálni kell ezt néhány lépésben végre lehet hajtani. A program Magyar nyelvű, így a használata nem okoz problémát azok számára akik már használtak hasonló programot.

DAEMON Tools Ultra funkciók:

A DAEMON Tools Ultra az egyik legszéleskörűbb lemezkép kezelő alkalmazás, amivel több ma fontos feladatot el lehet látni. A szoftverrel a lemezképeidet meg tudod nyitni, opcionálisan szerkesztheted azt, konvertálhatod, itt mint mentési formátum tekintélyes kínálatot biztosít. A szoftver nem csak hagyományos ISO tartalmak kezelését támogatja mivel néhány népszerűbb tömörített archívum megnyitásához is felhasználható amellett hogy a jól megszokott fájlkezelési lehetőségeket biztosítja.

Néhány fontosabb fájlformátumot tekintve kezeli az ISO, IMG, CCD, RAR, NRG, VDI, CUE, 7Z, RAR, CDI kiterjesztéseket.

A DAEMON Tools Ultra megoldásával az így megnyitott lemezképeket opcionálisan Bootolható formában ki lehet írni lemezre, vagy akár USB adathordozóra másolni, így ideális telepítőfájlokhoz. Ha egyszerűen csak biztonsági mentések készítésére használnád, meglévő DVD lemezek másolására, ebben is az egyszerűséget, hatékonyságot tartja szem előtt.

DAEMON Tools Ultra DVD-k írása:

A szoftverrel egyszerűen össze tudsz állítani adatlemezeket, ebben az esetben szinte bármilyen fájlt fel tudsz használni, támogatja az újraírható adathordozókat, a feladat végrehajtása előtt kiválasztható, hogy az milyen formátumban legyen elmentve. Lehetőség van azt jelszóval levédeni, többmenetes munkafolyamatokat is támogat, tehát opcionálisan nem szükséges az adathordozót lezárni, arra később ís írhatsz.

A DAEMON Tools Ultra kezelőfelülete az áttekinthetőségre koncentrál, így az általa biztosított funkciókat egyszerűen ki tudod választani. A program több csomagban is elérhető, funkcionálisan eltérő lehetőségeket tartalmaz, ezt a felhasználó döntheti el hogy mire tart igényt. DAEMON Tools Lite, DAEMON Tools Pro.

Lemezképek kezeléséhez választhatod még az ISO Workshop, illetve a WinISO nevű szoftvert. Az utóbbi is támogatja, hogy azokat tudd szerkeszteni, vagy akár konvertálni.

A DAEMON Tools Ultra egy univerzális lemezkép kezelő szoftver amivel biztonsági mentéseket készíthetsz másolhatsz, adatlemezeket állíthatsz össze, szerkeszthetsz, konvertálhatsz tartalmakat. Ideális virtuális meghajtók készítéséhez.

DAEMON Tools Ultra

DAEMON Tools Ultra Összefoglaló:

 • Virtuális meghajtók létrehozásához
 • Lemezkép kezelő funkció
 • ISO fájlok szerkesztéséhez, konvertálásához
 • DVD író funkció
 • DVD lemezek másolásához
 • Az összes fontosabb formátumot meg tudja nyitni
 • Bootolható USB eszközök készítéséhez
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal
DAEMON Tools Ultra letöltés

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
DAEMON Tools Ultra
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
EURO 8,0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • DAEMON Tools Lite 12.0.0.21262023-10-18 DAEMON Tools Lite 12.0.0.2126 (0)
   A DAEMON Tools Lite segítségével virtuális meghajtót hozhatunk létre azon programjaink számára amik hiányukban nem képesek futni, […]
 • DAEMON Tools Pro 6.1.0.04832015-02-27 DAEMON Tools Pro 6.1.0.0483 (0)
  A DAEMON Tools Pro egy virtuális meghajtók létrehozására alkalmas szoftver. Ez az emulátor a szóban forgó feladatsoron kívül számos […]
 • WinImage 11.002023-06-23 WinImage 11.00 (0)
  A WinImage lemezkép kezelési tevékenységekhez az összes lényegesebb funkciót tartalmazza, ISO-k megnyitásához, szerkesztéséhez remek. […]
 • SoftDisc 3.0.52020-08-16 SoftDisc 3.0.5 (0)
  A SoftDisc egy virtuális meghajtók készítésére használható program lemezképek ( ISO ), fájlok számára. Az alkalmazás egyéb plusz […]
 • ISO Image Burner 1.12018-07-14 ISO Image Burner 1.1 (0)
  Az ISO Image Burner nevű programmal a számodra ideális módon tudsz ISO fájlokat CD/DVD lemezre kiírni. A szoftver segítségével […]