Emulátor

ExtraDisks 24.3.1

Az ExtraDisks kiváló funkciókat biztosít virtuális meghajtókhoz, amivel fájl, mappa alapon, illetve titkosítva is létrehozhatunk. A szoftverrel a Windows szolgáltatásait, az ütemezett feladatokat is megtekinthetjük. Konfigurálhatjuk az indítási beállításokat, illetve az indítópultot amivel minimalizálhatjuk az indítási időt. A lemezkarbantartót, a meghajtó optimalizálót, a töredezettségmentesítő funkciót is megnyithatjuk. Parancssoros, illetve Powershell elemek futtatásához szükséges eszközöket használhatunk.

A szoftverrel konfigurálni, illetve karbantartani is tudjuk a Windows rendszert, egyéni munkafolyamatokhoz partíciókat akár titkosított virtuális meghajtóként csatlakoztathatunk. Az ExtraDisks egy fájl, illetve mappa alapú virtuális meghajtók létrehozásához kiváló szoftver amivel akár a tartalmainkat sokkal gyorsabb olvasási sebességgel másolhatjuk.

Az ExtraDisks letöltése, a szoftver installálása után egy hatékony szoftverrel készíthetünk virtuális meghajtókat, egy modern kezelőfelületen tudunk a merevlemezen a partíciókhoz hozzáférni.

Szoftverek, az indítópult beállításjegyzékeit, illetve a leírását is megjeleníthetjük, a Windows rendszerre installált mellőzhető programokat akár kötegelten tudjuk eltávolítani. A Szoftverek Registry értékeit is szerkeszthetjük, a Regedit-tel meg tudjuk nyitni. Az ExtraDisk virtuális lemezek mountolásához nagyszerű.

Fájl, illetve mappa alapú virtuális meghajtók létrehozásához modern szoftver az ExtraDisks

A virtuális meghajtókon elérhető mappákban gyorsabban böngészhetünk ami Audió, illetve Videó fájlokhoz lehet remek. Fájlok mozgatásához fájlalapú virtuális lemezképeket is készíthetünk, az eszközök között a tartalmakat sokkal gyorsabban mozgathatjuk. Mappákat is virtuális meghajtóként Mounolhatunk. A szoftverrel a privát tartalmainkat AES128, AES256 titkosítású virtuális eszközként tárolhatjuk el.

Képfájlok csatlakoztatási feladataihoz, az azok létrehozásához a Daemon Tools Lite, CD lemezek képfájlba másolásához, a lemezképeink emulálásához a SoftDisc megfelelő.

Az ExtraDisks egy Partíciók virtuális meghajtóként kezeléséhez hatékony szoftver ami konfigurálási feladatokhoz is kiváló. Fájl, illetve mappa alapú, titkosított virtuális meghajtókat hozhatunk létre. A szoftverrel a számítógép időzített feladatait is megtekinthetjük, indítópult kezelő, illetve programeltávolítóval is rendelkezik.

ExtraDisks

ExtraDisks Összefoglaló:

 • Virtuális meghajtók létrehozásához
 • Konfigurálási feladatokhoz
 • Programeltávolító kiegészítőt is tartalmaz
 • Fájl, illetve mappa alapú virtuális meghajtók létrehozása
 • titkosított virtuális meghajtókat is Mountolni tudunk
 • feladatütemező megnyitása
 • indítási beállítások betöltéséhez
 • Windows tűzfal, illetve a lemezkarbantartó megnyitása
 • A meghajtó optimalizáló hozzáféréséhez is remek
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.wintools.net/extradisks/index.html
ExtraDisks letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
ExtraDisks
Platform
Windows
Teljes ár
USD 29,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SoftDisc 3.0.52020-08-16 SoftDisc 3.0.5 (0)
  A SoftDisc egy virtuális meghajtók készítésére használható program lemezképek ( ISO ), fájlok számára. Az alkalmazás egyéb plusz […]
 • ImgDrive 2.1.5.02024-04-12 ImgDrive 2.1.5.0 (0)
  Az ImgDrive nevű szoftverrel virtuális meghajtókat hozhatsz létre lemezképekhez, emulálhatsz több népszerű, ma elterjedt ISO fájl […]
 • Macrorit Disk Partition Expert Free Edition 8.1.62024-04-12 Macrorit Disk Partition Expert Free Edition 8.1.6 (0)
  A Macrorit Disk Partition Expert Free Edition egy korszerű lehetőségeket biztosító merevlemez kezelő program. A szoftver segítségével […]
 • Macrorit Disk Partition Expert Free Edition Portable 8.1.62024-04-12 Macrorit Disk Partition Expert Free Edition Portable 8.1.6 (0)
  A Macrorit Disk Partition Expert Free Edition Portable egy telepítés nélkül használható particionáló program, amivel átméretezni, […]
 • ImgDrive Portable 2.1.5.02024-04-12 ImgDrive Portable 2.1.5.0 (0)
  Az ImgDrive Portable nevű szoftverrel virtuális meghajtókat tudsz emulálni lemezképekhez, CCD, CUE, ISO, ISZ, MDS, MDF formátummal […]

Szólj hozzá