SoftDisc: Rengeteg plusz funkciót ismerő lemezkép kezelő szoftver

Kiváló funkciók birtokába kerülhet az a megfelelő ismeretekkel rendelkező számítógép használó aki lemezképeket, ISO fájlokat szeretnének szerkeszteni, létrehozni, vagy azt virtuális meghajtóban futtatni. A SoftDisc rugalmas eszközöket biztosít a módosítási munkafolyamatokhoz.

A megoldással saját lemezképeket lehet létrehozni szinte bármilyen tartalomból amit később vele lemezre lehet írni esetleg virtuális meghajtóban futtathatunk ha az egy külső meghajtóból használható formában lett létrehozva.

Az alkalmazás igazán egyszerűvé teszi az olyan jellegű ISO fájl szerkesztési feladatokat mint a fájlok létrehozása és a szerkesztés. A saját tartalmak létrehozásakor rengeteg felhasználási területnek ideális profil szerint lehet azt elvégezni, legyen az szórakozás, multimédiás tartalmak, illetve olyan lemezképek gyártása amit esetleg egy Windows tevékenység, telepítés, víruskeresés során kell.

A SoftDisc beépített fájlkezelője áttekinthető módszerrel teszi hatékonnyá a tartalmak rendszerezett felkutatását azért hogy pillanatokon belül megtaláljuk azokat a tartalmakat amiket a projekten belül fel szeretnénk használni az archiválást megelőzően.

A SoftDisc megoldása fölöslegessé teszi, hogy plusz alkalmazást telepítsünk ha a tartalmat ki kell írni, az összes ismert adathordozót támogatja a projekt megírásához. Az ingyenesen kipróbálható szoftvert innen lehet beszerezni.

SoftDisc – ISO fájl szerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
SoftDisc: Rengeteg plusz funkciót ismerő lemezkép kezelő szoftver
Szerző
Leírás
Virtuális meghajtókat is lehet készíteni a SoftDisc megoldásával ami ISO fájlok készítésére használhatjuk fel.

Kapcsolódó szoftverek