ImTOO ISO Studio: Lemezképfájlok módosításához

Lemezkép tartalmakhoz készített program amivel azokat módosítani tudod, illetve saját ISO összeállításokat hozhatsz létre. Ahhoz egyáltalán nem kell számítógépes ismeret. Az ImTOO ISO Studio egy kiváló szoftver Új tartalmak létrehozásához.

Ha lemezkép fájlokkal szoktál dolgozni, pont egy olyan szoftvert keresel amivel a lehető legegyszerűbben, viszont hatékonyan tudsz lemezkép tartalmakat létrehozni, esetleg egy adott tartalmat szerkeszteni, egy tökéletes kiegészítő Windows rendszerre.

Az ImTOO ISO Studio nevű programmal lehetőséged lesz, hogy saját lemezkép fájlokat készíts, ahol csak be kell tallózni azokat az egyes tartalmakat amiket ebben fel szeretnél használni. Ha egy már a számítógépeden található fájlt módosítani szeretnél abban az esetben néhány alap eszközt lehet ahhoz felhasználni, ilyen az ISO tartalmon belüli fájlok átnevezése, a fölösleges tartalmak törlése, illetve a saját fájlok hozzáadása.

Az ImTOO ISO Studio használatakor csak a szükséges fájlokat kell kiválasztani, majd beállítható, hogy a tartalmat hol tárolja el. Egyetlen paranccsal a szükséges tároló egységre hozza létre a lemezképet amivel később a jól megszokott feladatokat végezhetjük el aszerint hogy azt milyen feladatra szántuk. Innen szerezhető be az igen felhasználóbarát lemezkép kezelő alkalmazás.

ImTOO ISO Studio – ISO fájl szerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
ImTOO ISO Studio: Lemezképfájlok módosításához
Szerző
Leírás
Lemezkép tartalmak létrehozásához az ImTOO ISO Studio használható remek program

Kapcsolódó szoftverek