ImTOO ISO Studio 1.0.9

Az ImTOO ISO Studio egy ISO, lemezképek készítésére használható alkalmazás amivel szinte bármilyen tartalmat fel tudunk használni egy adott projekten belül. Egyszerű funkciókkal használható. Az elkészült fájljaidhoz is profi megoldás mint fájlkezelő program.

ISO fájl formátumokkal nem csak hogy gyakran dolgozhatunk hanem szükséges is lehet mivel rengeteg számítógépes tevékenység esetén ezt a formátumot részesítik előnyben. Az ImTOO ISO Studio egy lemezkép kezelő fájl asszisztens aminek a használata az egyszerűségre lett összpontosítva.

Az ImTOO ISO Studio letöltése után a program telepítésével egy minimalista eszköztárral rendelkező szoftvert futtathatunk ami a legfontosabb feladatokra használható fel.

Az egyik leghasznosabb funkció az ISO fájlok létrehozása szinte bármilyen fájl felhasználásával ahol multimédiás tartalmat, vagy akár olyan lemezkép módosításokat is elvégezhetünk amivel saját, egy adott feladathoz szükséges összeállítás készíthető.

A korábban létrehozott lemezképek módosíthatóak, betölthetőek vele, a kilistázott fájlok között informálódhatunk, szerkeszthetjük annak a listáját, eltávolítható, illetve felhasználhatunk további tartalmakat. Azt elmenthetjük az említett formátumban.

A szoftver felülete paneles elrendezéssel rendelkezik azt méretezni lehet, több tartalom esetén lesz fontos azért hogy azokat áttekinthetőbb módszerrel érhessük el ha szerkesztésre van szükség. Az ImTOO ISO Studio nevű alkalmazással saját nevet is ki lehet választani. A hasonló ISO kezelő programokkal összehasonlítva nem tartalmaz speciális eszközöket, mint a PowerISO megoldás esetén, csak akkor használjuk ha a leírt feladatokra van csak szükség. Az ISO Toolkit még eredményesebb eszközöket biztosít.

Az ImTOO ISO Studio nevű szoftverre akkor lesz szükséged ha ISO fájlokat szeretnél létrehozni hagyományos tartalmakból, lemezképet akarsz megnyitni, illetve szerkeszteni. A felhasználói felülete nagyobb mérettel rendelkező fájlok számára tökéletes.

ImTOO ISO Studio

ImTOO ISO Studio összefoglaló:

 • ISO fájl szerkesztő
 • saját tartalmak létrehozása
 • lemezképek módosítása
 • fájlkezelő, paneles felhasználói felület
 • kevés erőforrással használható
 • kezdők számára remek megoldás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.imtoo.com/iso-studio.html

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
ImTOO ISO Studio
Platform
Windows
Teljes ár
USD 24,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PowerArchiver 2021.20.10.022021-05-23 PowerArchiver 2021.20.10.02 (0)
  A PowerArchiver egy professzionális fájlkezelő alkalmazás, ami ezeket a tartalmakat tömöríteni is tudja. Az ISO támogatáson felül, […]
 • ISO Workshop 10.32021-05-23 ISO Workshop 10.3 (0)
  Az ISO Workshop egy remek kis ISO kezelő program amely segítségével konvertálni, másolni és lemezt írni van lehetőségünk. DVD […]
 • AnyToISO Portable 3.8.22017-11-13 AnyToISO Portable 3.8.2 (0)
  Az AnyToISO Portable egy telepítés nélkül használható lemezkép kezelő szoftver. Az alkalmazással több különleges feladatot végre […]
 • MagicISO Maker 5.5 Build 2812016-04-29 MagicISO Maker 5.5 Build 281 (1)
  A MagicISO Maker Profi ISO kezelő alkalmazás, konvertáló, készítő, és Boot lemez létrehozó segédlettel. CD írót is tartalmaz. ISO író […]
 • Ashampoo Burning Studio Pro 16.0.4.4 (4510)2015-12-17 Ashampoo Burning Studio Pro 16.0.4.4 (4510) (0)
  Az Ashampoo Burning Studio Pro Adatlemezek, multimédiás tartalmak archiválására ideális Prémium szoftver. Az ingyenes írószoftverhez […]