AnyToISO Portable 3.8.2

Az AnyToISO Portable egy telepítés nélkül használható lemezkép kezelő szoftver. Az alkalmazással több különleges feladatot végre lehet hajtani, konvertálni lehet, ISO fájlokat létrehozni, kicsomagolni meglévőket, CD / DVD lemezek lementéséhez. A program Magyar nyelven használható. Ingyenesen 870 MB adatot kezel.

Itt a népszerű lemezkép kezelő alkalmazás telepítést nem igénylő kiadása ami az összes ma fontosabb feladatot támogatja ISO fájlokhoz. Az AnyToISO Portable az egyszerű használatra koncentrál. Ha telepítenéd, hagyományos kiadásban is beszerezhető.

Az AnyToISO Portable letöltése után ha ki szeretnéd próbálni, csak csomagold ki a lementett tömörített mappát, majd indítsd el.

A szoftver kezelőfelületén alapvetően három fő menüpont található ahol funkció szerint kategorizálva kezdeményezhető a lemezképek, illetve az ISO fájlok szerkesztése.

Az AnyToISO Portable első menüpontjában ISO fájlokat tudsz kicsomagolni, vagy konvertálni, itt csak meg kell adni a forrás, illetve célmappát, ezt követően a szoftver egyetlen parancs kiadásával el is végzi a kiválasztott feladatot.

Ha rendelkezel egy olyan DVD lemezzel amiről biztonsági mentést szeretnél készíteni, esetleg a tartalmát szerkesztenéd, erre a szoftver második menüpontjára lesz szükséged, a forrás meghajtó kiválasztása után szintén ilyen egyszerűen tehető meg, opcionálisan CUE, vagy BIN fájlkiterjesztésben tud menteni.

AnyToISO Portable – fájlok létrehozása ISO formátumba:

Az AnyToISO Portable harmadik menüpontjánál lehetőség van arra hogy szinte bármilyen mappa szerkezetű tartalmat ISO kiterjesztésűvé tudj alakítani, gyakorlatilag néhány egyszerű konfigurációra van csak szükség ehhez.

Amit viszont meg kell jegyezni az AnyToISO Portable nevű alkalmazásról, hogy kereskedelmi termék, ingyenesen 870 MB adatot tud kezelni.

BIN, IMG, DAA, PDI, NRG, MDF, UIF, DMG, ISZ, CDI formátumokat támogat.

Hasonló lemezkép kezelő alkalmazás még a WinISO, illetve a PowerISO az egyik legnépszerűbb prémium megoldás a DAEMON Tools Ultra ami virtuális meghajtók létrehozásához is felhasználható.

Az AnyToISO Portable egy ISO fájlkezelő szoftver, amivel konvertálhatsz, kicsomagolhatod azokat, illetve egyszerűbb biztonsági mentéseket tudsz készíteni róla, ezt DVD lemezek esetén lehet igénybe venni. Magyar nyelvű, ingyenesen 870 MB adatot tud kezelni.

AnyToISO Portable

AnyToISO Portable összefoglaló:

 • Lemezkép kezelő alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • ISO konvertáló
 • DVD lemezek biztonsági mentéséhez
 • ISO fájlok összeállításához
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
AnyToISO Portable
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
22,96 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ISO Toolkit 6.12014-06-11 ISO Toolkit 6.1 (0)
  Az ISO Toolkit egy univerzális ISO kezelő alkalmazás ami tudja a tartalmakat szerkeszteni, konvertálni, írni, kicsomagolni, illetve […]
 • AnyBurn 5.22021-01-09 AnyBurn 5.2 (0)
  Az AnyBurn adatlemezek és egyéb multimédiás tartalmak CD/DVD lemezre való égetésében segédkezik a számunkra, egyszerű felület […]
 • AnyBurn Portable 5.22021-01-08 AnyBurn Portable 5.2 (0)
  Az AnyBurn Portable egy ingyenesen letölthető és Free alkalmazás formájában futtatható CD/DVD író szoftver ami támogatja a Blu-ray […]
 • PowerISO 7.82020-11-05 PowerISO 7.8 (2)
  A PowerISO segítségével a szóban forgó formátummal tudunk széleskörűen dolgozni. Konvertáló és kicsomagoló képességekkel is bír. […]
 • ImTOO ISO Studio 1.0.92020-06-08 ImTOO ISO Studio 1.0.9 (0)
  Az ImTOO ISO Studio egy ISO, lemezképek készítésére használható alkalmazás amivel szinte bármilyen tartalmat fel tudunk használni egy […]