Blog

TotalMounter Pro: Online Meghajtók Mountolásához

Nem csak a merevlemezen hanem akár Online meghajtókra való mountolására felhasználható szoftver a TotalMounter Pro ami rugalmas támogatottságot biztosít a lemezképek formátumának a felhasználásakor. Rengeteg hasznos funkciót használhatunk Windows rendszeren.

A program használatához csak néhány lépésre van szükség, telepíteni kell, elindítani, majd kiválasztani, hogy milyen mountolási módszert szeretnénk kiválasztani, ez függ a felhasználás céljától. Ha esetleg a munkafolyamat szükségessé teszi, azt Online elérhetővé lehet tenni, csak a korábban létrehozott fiók adatainkat kell beírni majd onnantól szinte majdnem ugyan úgy történik a virtuális meghajtó létrehozás mintha a merevlemezen tennénk. Egyszerű lemezképek futtatásához, CD/DVD meghajtókba szánt ISO fájlok kezelésére is egy igazán ötletes megoldás. A kezelt lemezképek között az általánosságban ismert, legtöbb felhasználónak szükséges formátumokat lehet kiválasztani.

Ha a szoftver igen fontos, a mindennapi teendőid részeként használod, akkor azt hozzá lehet adni az automatikusan induló programok listájához így gyorsabban áll rendelkezésre.

Az időkorlátozással kipróbálható alkalmazást itt találjuk, egy kötelező szoftver minden olyan számítógépre amivel rendszeresen, esetleg kereskedelmi feladat céljából szeretnénk létrehozni virtuális meghajtókat.

TotalMounter Pro – Mountoló szoftver lemezkép fájlokhoz


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
TotalMounter Pro: Online Meghajtók Mountolásához
Szerző
Leírás
Mountoló alkalmazás amivel rengeteg ma használatos lemezkép formátumot lehet kiválasztani.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá