XnRetro 1.26

Az XnRetro nevű programmal a számítógépeden tárolt fotóidat tudod szerkeszteni, ahhoz több speciális effektet tudsz hozzáadni. Lehetőség van még a megnyitott fotó fényerő, kontraszt jellemzőinek a módosítására. Az alábbi Free alkalmazással a módosított fotókat azonnal meg is tudod osztani akár a Picasa hálózatán. PNG, JPEG, ICO, GIF, TGA, RAW, MBM, PCX, PIC, PSD formátumokhoz.

Kétséget kizáróan egy igen modern, könnyen használható képszerkesztő, képkezelő alkalmazás a XnRetro, amivel több hasznos, nélkülözhetetlen képmanipulációs eljárást végre lehet hajtani.

Az XnRetro letöltését követően miután a szoftvert elindítottad, egy korszerű, egyben szerény opciókkal biztosított kezelőfelületen kezdeményezhető a képek szerkesztése. Számos ma fontos képmanipulációs eljárás fedezhető fel. A szoftver az összes népszerűbb képformátumot ismeri, néhányat említve kezeli a PNG, JPEG, ICO, GIF, TGA, RAW, MBM, PAT, PCX, PIC, PSD formátumokat. Ez csak egy részlet a teljes támogatottsági listának.

A megnyitott fotón szinte bármilyen képszerkesztési feladat elvégezhető, módosítani lehet a legalapvetőbb jellemzőit, de ha inkább azt fel szeretnéd dobni effektekkel, erre is felhasználható.

XnRetro képek effektezése:

A szoftverrel vagyis az XnRetro nevű alkalmazással a lehető legegyszerűbben lehet fotókat effektezni, ezt a műveletet sokkal könnyebbé lehet tenni azáltal hogy a program több előre hozzáadott sablont is fel tud használni, a mentés előtt meg tudod tekinteni a végeredményt, ha szükséges az azonnal visszavonható.

Az XnRetro képszerkesztőjével a feladat végrehajtása után a fotót azonnal meg is tudod osztani, több népszerű portál szolgáltatását is igénybe veheted ehhez, a megfelelő opciónál csak ki kell azt választani.

Képátméretezésre választhatod még a XnConvert nevű szoftvert, ideális konvertáláshoz is. Fotók látványos megtekintéséhez a fejlesztő által kiadott terméke az XnView használható fel. Windows 10 rendszerre tervezett rajzoló program a Paint 3D, vele professzionális 3D modellezési lehetőségek hajthatóak végre.

Az XnRetro egy teljesen ingyenesen használható képszerkesztő alkalmazás, amivel effektezni, fotókat forgatni, illetve a hozzá tartozó legalapvetőbb jellemzők megváltoztatására lehet szorítkozni funkcionálisan.

XnRetro

XnRetro Összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • képek effektezéséhez
 • forgatás, tükrözés…
 • rengeteg képformátumot ismer
 • kontraszt, fényerő módosítás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
XnRetro
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • XnView MP 0.99.42021-12-03 XnView MP 0.99.4 (0)
  Az XnView MP egy közel 500 formátumot támogató képnézegető program, ami a fotók szerkesztésében is támogat. A szoftver alkalmas még […]
 • iTop Screenshot 1.2.0.5262021-11-01 iTop Screenshot 1.2.0.526 (0)
  Az iTop Screenshot egy képlopó szoftver amivel az asztali területen történő feladatoktól lehet fotót készítenünk. A Free alkalmazás […]
 • XnResize 1.102021-10-02 XnResize 1.10 (0)
  Az XnResize egy képek átméretezésére használható szoftver amivel akár kötegelt képkezelési feladatokhoz is mód van. A Free alkalmazás […]
 • PicsArt 9.3.7.02021-06-20 PicsArt 9.3.7.0 (0)
  A PicsArt egy igen népszerű Windowsra, illetve mobilokra is elérhető képkezelő App, tartalmazza az összes ma korszerű, egyben […]
 • PICOLAY 2021.04.102021-04-11 PICOLAY 2021.04.10 (0)
  A PICOLAY egy akár prémium kategóriás szoftvertől is több funkciót kínáló képszerkesztő program. A Free alkalmazással jelentős […]