SpeedCommander 19.40.10200

A SpeedCommander segítségével könnyedén tudod mozgatni a fájlokat a gépeden, természetesen támogatja az FTP csatlakozási lehetőségeket is. Fájlkezelési feladatokhoz elengedhetetlen. Tömörített tartalmak kicsomagolásához, újak létrehozásához, nagy fájlok darabolásához is.

Fájlok mozgatására alkalmas szoftver a SpeedCommander, minden fontosabb kapcsolódási lehetőséggel ellát minket amire csak szükségünk lehet.

Többek között bevethető a számítógépen belüli tartalmak kezelésére, mozgatás, másolás, szinkronizálás, átnevezés, törlés. Különleges szolgáltatásai között mindenképp érdemes megemlíteni hogy tartalmaz egy beépített böngészőt is amit szabadon használhatunk bármely oldal megnyitására. A szoftveren belüli könnyebb navigációról a beépített kereső, kedvencek létrehozási lehetőség, és a könyvjelzők használata gondoskodik. Fájlkezelési műveletek során a SpeedCommander erősségének tekinthető a kötegelt feladatok végrehajtásának a lehetősége, a tömeges átnevezések… Nagyobb méretű tartalmakat lehet vele darabolni, igény esetén azonnal kezdeményezhető azok becsomagolása, vagy meglévők kibontása. A kezelőfelülete paneles elrendezésű, ahol a mappák elrendezését szabadon lehet variálni.

SpeedCommander – FTP kliens feladatokhoz is

A SpeedCommander tökéletesen alkalmas hogy FTP kapcsolatokat létesítsünk, ahol azok a fájlkezelési műveletek támogatottak, amik a saját gép esetén. A beállításoknál rengeteg testre szabási lehetőséghez lehet hozzáférni, a szoftver viselkedése adott feladatok esetén, illetve az elrendezés, kinézet is a saját igényekhez igazítható. Mivel a szoftver esetén egyedi konfigurációkat vehetünk igénybe lehetőség van arra hogy azokat elmentsük, majd később visszaállítsuk.

Az alkalmazás több konstrukcióban is beszerezhető, a Pro verzió CD/DVD lemezkezelési feladatokat, írási opciókat is szolgáltat. Beszerezhető portable változatban is. Windows 8 támogatással. Próbaverziós változat, 60 napig futtatható.

A SpeedCommander alternatívájaként felhasználható az Unreal Commander ami közel azonos funkcionalitást szolgáltat, a kategóriát tekintve az egyik legszéleskörűbb opciókat a Total Commander Ultima Prime biztosítja.

A SpeedCommander egy fájlkezelő asszisztens amivel könnyebben tudod a számítógépeden található tartalmakat kezelni. Tud szinkronizálni, a fontosabb tartalmakat kedvencekbe lehet rendezni. Némi hátránynak tekinthető, hogy Magyarul nem tud, csak Angol nyelven vehető igénybe.

 SpeedCommander

SpeedCommander áttekintés:

 • paneles elrendezésű fájlkezelő
 • FTP kapcsolatok létesítésének lehetősége
 • szinkronizálási lehetőség
 • fájldaraboló
 • tömörített tartalmak kicsomagolása, újak létrehozása
 • menthető beállítások
 • beépített böngésző
 • kedvencek, könyvjelzők, beépített kereső támogatása
 • 60 napos változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.speedproject.de/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
SpeedCommander
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
39,95 EUR Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • EF Commander Portable 21.102021-09-23 EF Commander Portable 21.10 (0)
  Az EF Commander Portable egy paneles fájlkezelő alkalmazás, ami tartalmaz fájldarabolót, kicsomagoló, illetve fájltömörítő […]
 • FreeCommander XE 2020.840a2020-12-18 FreeCommander XE 2020.840a (0)
  A FreeCommander XE könnyen áttekinthető kétpaneles fájlkezelő alkalmazás aminek köszönhetően sokkal könnyebben tudunk navigálni az […]
 • EF Commander 21.102021-09-23 EF Commander 21.10 (0)
  Az EF Commander egy könnyed felépítéssel rendelkező paneles fájlkezelő alkalmazás, ami FTP kliensként is megállja a helyét. […]
 • Alternate Archiver 4.2302021-07-26 Alternate Archiver 4.230 (0)
  Az Alternate Archiver egy univerzális fájlkezelő alkalmazás, amivel rengeteg nélkülözhetetlen feladatot el tudsz látni. Lehet vele […]
 • WinNc 9.9.0.02021-07-23 WinNc 9.9.0.0 (0)
  A WinNc egy paneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás, ami számos extra, igen hasznos funkciót biztosít. A fontosabb […]