Alternate Archiver 3.670

Az Alternate Archiver egy univerzális fájlkezelő alkalmazás, amivel rengeteg nélkülözhetetlen feladatot el tudsz látni. Lehet vele fájlokat tömöríteni, kicsomagolni, mappákat szinkronizálni, átnevezni, vagy egyszerűen fájlokat megsemmisíteni. Free alkalmazásként szolgáltatja a funkcióit. Paneles elrendezés.

Rengeteg hasznos és talán nélkülözhetetlen funkciót biztosító, teljesen ingyenesen használható fájlkezelő alkalmazás az Alternate Archiver, amivel nem csak hogy könnyebben fogsz tudni navigálni a számítógép merevlemezén, hanem számos fájlkezelési műveletet is el tudsz végezni.

Az Alternate Archiver letöltése után a néhány kattintást igénylő telepítést követően egy igen modern, jól rendszerezett áttekinthető felület fogadja a kipróbálót, ahol az egyes funkciók értelmezhető menü rendszer szerint érhetőek el. Az Alternate Archiver fájlkezelője több nyelvet is támogat, de sajnos Magyar nyelven nem tud, így azok érezhetik magukat előnyben a használatakor akik alapvető nyelvtudás birtokában vannak. Hordozható változata is létezik.

A szoftver főbb funkcióit tekintve lehet vele fájlokat tömöríteni, meglévő archívumokat kicsomagolni, mozgatni, de ha egyszerűen átnevezésre kell egy segítség, ebben is nyújt megoldást, itt akár egyszerre több fájllal is dolgozni lehet.

Az Alternate Archiver különlegességei közzé tartozik még hogy tud szinkronizálni mappákat, ahol a korábban megadott kritériumok szerint fogja azt végrehajtani, itt rengeteg speciális szűrőt biztosít. A fájlkezelés területén lehetőség van vele adott tartalmakat úgy megsemmisíteni, hogy azt később más erre a feladatra szakosodott törölt adat helyreállítóval már nem lehet visszaszerezni. Itt is a céltudatos használatra koncentrál.

A vele kezelt tartalmakat el lehet küldeni E-mail formájában erre egy külön klienst tartalmaz. Így a fájlok rugalmas megosztása közzététele is megvalósított.

Hasonló fájlkezelési szolgáltatást biztosít még az Ashampoo ZIP, illetve a tekintélyesebb opciókkal felszerelt EF Commander ami már Magyar nyelven is tud.

Az Alternate Archiver egy minden fontosabb szóba jövő fájlkezelési feladatokat ellátó ingyenesen használható szoftver, ami ideális fájlok darabolásához, mappa szinkronizáláshoz, fájlok átnevezéséhez, kicsomagoláshoz, tömörítéséhez. Mivel bárki szabadon kipróbálhatja, mindenképp érdemes a számára adni egy esélyt.

Alternate Archiver

Alternate Archiver Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Alternate Archiver
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alternate Archiver Portable 3.5502019-01-12 Alternate Archiver Portable 3.550 (0)
  Az Alternate Archiver Portable egy telepítés nélkül használható fájlkezelő, fájlasszisztens program, amivel a számítógépen tárolt […]
 • Alternate File Move 2.0.0.02019-01-11 Alternate File Move 2.0.0.0 (0)
  Az Alternate File Move egy rendkívül praktikus fájlkezelő, segédprogram, amivel adott tartalmakat tudsz összehasonlítani ahogy csak […]
 • SpeedCommander 16.30 Build 84002016-09-04 SpeedCommander 16.30 Build 8400 (0)
  A SpeedCommander segítségével könnyedén tudod mozgatni a fájlokat a gépeden, természetesen támogatja az FTP csatlakozási […]
 • FreeCommander Portable 2018 Build 7702018-01-25 FreeCommander Portable 2018 Build 770 (0)
  A FreeCommander Portable egy széleskörű támogatással rendelkező fájlkezelő alkalmazás ami FTP támogatással és szinkronizálási […]
 • Hamster Free Zip Archiver 4.0.0.592017-12-27 Hamster Free Zip Archiver 4.0.0.59 (0)
  A Hamster Free Zip Archiver egy nagyon egyszerűen használható fájlok kicsomagolására, illetve meglévő tartalmak tömörítésére […]