WifiChannelMonitor 1.56

A WifiChannelMonitor egy speciális feladatot támogató hálózati rendszereszköz, amivel nyilvánosan mások által, vagy akár a saját magad megosztott WI-FI hálózatokat tudod kezelni. A szoftver néhány általános információt is tud azokról biztosítani. Monitorozási lehetőségekkel, illetve menthető jelentésekkel. Hordozható, Portable változat. Free alkalmazás.

Egy ingyenes, remek hálózati eszköz azok számára akik rendszeresen szoktak WI-FI kapcsolaton keresztül internetezni, illetve Streaming formában játékokat futtatni. A WifiChannelMonitor nevű alkalmazással ez sokkal egyszerűbben valósítható meg, sőt még néhány különleges funkciót is biztosít a teljes körűbb eredményekhez.

A WifiChannelMonitor letöltése után a szoftver használatához szükséges fájlokat egy ZIP fájlban találod, azt csak ki kell csomagolni, majd a program mindennemű rendszer módosulás, szemetelés nélkül azonnal használható. Az első lépésben ki kell választani azt a modult amit éppen használni szeretnél, majd a Windows megfelelő konfigurációja után azonnal kilistázza azokat a nyilvános hálózatokat amik elérhetőek a közelben.

WifiChannelMonitor: WI-FI hálózatok kezelése

A program a hagyományos vezeték nélküli csatlakozás létrehozásán kívül támogat egy igen hasznos funkciót, szükség esetén egyszerűbb jelentéseket is létre tudsz hozni azokról. Általános információként az elérhető csatorna, frekvencia, MAC cím, jel erősség. Ha speciális konfigurációkat használsz, azok elmenthetőek későbbre majd vissza importálhatóak, így a szoftver azonnal használható testre szabott formában. A WifiChannelMonitor legfontosabb funkcióit billentyűkombinációs parancsokkal is el lehet érni, ez remek lehetőség a szoftver azonnali, egyszerű irányításához.

A WifiChannelMonitor kötelező kellék minden olyan számítógép tulajdonos számára akik WI-FI kapcsolaton keresztül szoktak rendszeresen internetezni, szükségük van egy olyan programra ami funkcionálisan sokkal többet tud a Windows beépített ezen jelegű szolgáltatásánál.

A Connectify Hotspot nevű alkalmazással saját WI-FI hálózatokat tudsz létrehozni, annak az érdekében, hogy egyszerre több eszközről is tudj internetezni.

A WifiChannelMonitor WI-FI hálózati eszköz, amivel nem csak hogy információkat tudsz szerezni a nyilvánosan megosztott helyi vezeték nélküli hálózatokról, hanem az egyszerűbb igényhez igazított csatlakozás is megvalósítható. Monitorozási lehetőségekkel, menthető jelentések. Ingyenes, nem kell telepíteni.

WifiChannelMonitor

WifiChannelMonitor Összefoglaló:

 • Nyilvánosan megosztott WI-FI hálózatok megosztásához
 • monitorozó funkció
 • menthető jelentések
 • egyszerű használat
 • nem kell telepíteni
 • néhány alapvető információ megjelenítéséhez
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.nirsoft.net/utils/wifi_channel_monitor.html 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
WifiChannelMonitor
Platform
Windows7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MeinPlatz Portable 7.222021-10-24 MeinPlatz Portable 7.22 (0)
  A MeinPlatz Portable egy speciális merevlemez Tools, amivel pillanatok alatt megtudhatod, hogy melyek azok a fájlok amik a legtöbb […]
 • Process Lasso Portable 10.3.1.102021-10-15 Process Lasso Portable 10.3.1.10 (0)
  A Process Lasso Portable egy rendszerfolyamat figyelő, monitorozó és konfiguráló free alkalmazás, módosítható az erőforrás eloszlás […]
 • Process Monitor 3.852021-10-02 Process Monitor 3.85 (0)
  A Process Monitor nevű program segítségével valós időben tudod nyomon követni azokat a folyamatokat amik futnak a háttrében. A […]
 • GPU-Z 2.97.02021-08-25 GPU-Z 2.97.0 (0)
  A GPU-Z egy általános videokártya informáló, monitorozó szoftver, amivel számos igen hasznos adat birtokába kerülhetsz. Mindamellett […]
 • WifiHistoryView 1.572021-05-16 WifiHistoryView 1.57 (0)
  A WifiHistoryView egy telepítés nélkül használható különleges rendszer információ megjelenítő program. A Free alkalmazással a […]