Videók, illetve Audió tartalmak letöltéséhez, választható a MiniTool uTube Downloader

Egy YouTube multimédiás tartalmak kereséséhez, lejátszásukhoz használható szoftver amivel a fájlokat le lehet tölteni. A YouTube böngésző a MiniTool uTube Downloader tartalmak mintavételezési frekvenciájának, illetve bitráta értékeinek a módosításához is hatékony, egy videó dekódoló kiegészítővel MP4, MOV, MKV, AVI, WMV, M4V, XVID, ASF, DV, MPEG, WAV Kodek fájlokat hozhatunk létre.

Egy képfelbontás módosításához is futtatható videó letöltő program amivel a fájlokat akár kötegelten lehet konvertálni minden ma támogatott Windows, illetve mobilon lejátszható fájlformátumra.

Egy videó Recorder eszközzel akár videó felvételeket lehet létrehozni az asztalon történő feladatokról amit MP4, WMV, MKV, AVI, MOV, FLV, TS Kodek formátumban lehet eltárolnunk, egy teljes asztali terület, illetve egy manuálisan konfigurált területről tudunk képlopást készíteni.

Felirat, illetve Audió tartalmak kinyeréséhez is futtatható

A YouTube böngésző a MiniTool uTube Downloader akár rengeteg videó, illetve Audió tartalom konvertálásához profi amivel a fájlok bitráta, illetve mintavételezési frekvenciáját a Videó, illetve Audió tartalmak megnyitásához kezelt programhoz lehet módosítanunk.

Egy Audió, illetve felirat kinyerő eszközt is tartalmaz amivel a felirat tartalmakat akár .SRT fájlként lehet eltárolnunk, Egy multimédiás tartalmak módosításához, konvertáláshoz kifejlesztett szoftverrel azokat hozzá lehet a fájlokhoz integrálnunk.

Az áttekinthető, böngésző funkcióval használható videó lejátszó, konvertáló, felvevő a MiniTool uTube Downloader innen érhető el.

MiniTool uTube Downloader – YouTube böngésző Program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Videók, illetve Audió tartalmak letöltéséhez, választható a MiniTool uTube Downloader
Szerző
Leírás
YouTube videók, zenei fájlok lejátszásához illetve a letöltésükhöz futtatható a MiniTool uTube Downloader.

Kapcsolódó szoftverek