MiniTool uTube Downloader 3.2

A MiniTool uTube Downloader egy rengeteg extra szolgáltatással használható multimédiás program ami egy YouTube böngészőt is biztosít. A Free alkalmazás YouTube videók letöltéséhez, fájlok kötegelt konvertálásához, illetve egéreffektus, kurzor szolgáltatással videófelvételek létrehozásához futtatható. MP4, MOV, MKV, AVI, WMV, M4V, XVID, ASF, DV, MPEG, WAV, MP3, OGG, AIFF, M4B, AC3 Kodek fájlformátumokat lehet dekódolni ahol akár Mobil eszközök által kompatibilis multimédiás tartalmakat lehet készíteni.

Egy hatékony megoldásokkal használható multimédiás program, egy integrált YouTube böngészővel futtatható amivel a videókat letölthetjük, konvertálhatjuk. A MiniTool uTube Downloader egy videó képlopó, felvevő funkcióval szerezhető be. Ingyenes változat.

A MiniTool uTube Downloader letöltése, a szoftver installálása után egy profi YouTube böngésző kiegészítővel használható ami egy letöltésekhez elérhető feladat lista panelt, egy böngésző fület biztosít. A szoftver egy kereső funkcióval teszi lehetővé, hogy zenéket, illetve videókat kereshessük a programmal le lehet játszani, illetve le tudjuk tölteni.

A szoftvert a MiniTool uTube Downloader videók, illetve Audió fájlok letöltéséhez konfigurálni lehet, hogy a multimédiás tartalmakhoz integrált feliratokat is le szeretnénk el tölteni, illetve hogy milyen formátumban szeretnénk elmenteni.

A YouTube böngésző a MiniTool uTube Downloader akár lejátszási listákhoz is remek, a számítógépen használt multimédiás programmal az eltárolt tartalmakat le tudjuk játszani.

Videók dekódolásához, kereséséhez, lejátszásukhoz választható a MiniTool uTube Downloader

Egy profilosan futtatható konvertálóval akár kötegelten lehet 4K multimédiás tartalmakat konvertálnunk amivel akár szerkeszthetjük a fájlok Audió, illetve videó bitrátáját mintavételezési frekvenciáját a felbontását. Apple, Huawei, Samsung, Android Mobil eszközökre is készíthetünk fájlokat.

A MiniTool uTube Downloader egy időpont szerint is beállítható videó felvevő funkciót is tartalmaz amivel egy teljes Windows asztali területről, illetve egy manuálisan konfigurált területről tudunk MP4, WMV, MKV, AVI, MOV, FLV, TS fájlformátumokban képernyővideót készíteni. Egy billentyűparancs szerkesztő eszközzel tudjuk a videófelvételek indításához szükséges funkciókat módosítani, speciális egér effektusokkal használható.

YouTube Videók lejátszásához, letöltéséhez, illetve konvertáláshoz futtatható az AnyUTube, egy MP4, MOV kodek formátumokhoz is futtatható YouTube videók lejátszásához Stream feladatokhoz használható program a CORNPlayer ami egy videó böngésző funkcióval választható.

A MiniTool uTube Downloader egy Stream Videók, illetve Audió fájlok lejátszásához, illetve a keresésükhöz használható ingyenes YouTube böngésző amivel a multimédiás tartalmakat konvertálhatjuk. Videó képlopásokat, felvételeket lehet létrehozni a Windows asztali eseményekről.

MiniTool uTube Downloader

MiniTool uTube Downloader Összefoglaló:

 • YouTube böngésző
 • Videó letöltő program
 • YouTube videók kereséséhez
 • Videók, Audió fájlok konvertálása
 • kötegelt feladatokhoz
 • Videó képlopó, felvevő
 • különleges egér effektusokkal kipróbálható videófelvevő
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://youtubedownload.minitool.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
MiniTool uTube Downloader
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Ant Download Manager 2.8.1.828882022-09-22 Ant Download Manager 2.8.1.82888 (0)
  Az Ant Download Manager korlátlan fájlformátum eszköz támogatással rendelkező letöltésvezérlő program amivel rengeteg speciális […]
 • Gihosoft TubeGet 9.0.082022-09-09 Gihosoft TubeGet 9.0.08 (0)
  A Gihosoft TubeGet egy nagyon egyszerűen használható videók letöltésére alkalmas szoftver. Az alábbi Free alkalmazás opcionálisan azt […]
 • VSO Downloader 6.0.0.902022-09-08 VSO Downloader 6.0.0.90 (0)
  A VSO Downloader Videók letöltésére, dekódolására használható népszerű szoftver, ami egy rövid installálási és beállítási folyamat […]
 • ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro 14.22.09012022-09-01 ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro 14.22.0901 (0)
  A ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro segítségével több ezer oldalról tölthetsz le videókat, illetve egy munkafolyamaton belül […]
 • ByClick Downloader 2.3.312022-08-28 ByClick Downloader 2.3.31 (0)
  A ByClick Downloader egy modern, nagyon egyszerűen használható videó letöltő program. A szoftver többek között a YouTube, Facebook, […]