Tubulator 2 1.1.1 Build 110

A Tubulator YouTube videók keresésére, az azok megtekintésére használható kliens szoftver amivel rendezetten kezelhetőek a kedvenc videók. A szoftver a tartalmak letöltését is támogatja, keresővel, választható felbontás szerinti beállításokkal.

Plusz funkciókat használhatsz YouTube videók megtekintése esetén ha ezt a prémium kategóriás programot válasszuk ami egyéb funkciókkal is rendelkezik. Nem más mint a Tubulator.

A Tubulator letölthető kiadása egy beépített böngészővel is rendelkezik ami egy kibővített Windows kiegészítő a szokásos funkciókon túli felhasználói élmény fokozásához.

Egy beépített kereső funkcióval is rendelkezik, ahol adott kifejezésekkel lehet tartalmakat felkutatni. Remekül navigálható felhasználói felülettel rendelkezik, látványos, konfigurálható funkcionálisan, illetve kinézetben. A meghatározott cím kiválasztása után a kilistázott tartalmakat hozzá lehet adni kedvencekhez, rengeteg információ szerezhető azokról, illetve hozzáadható egy speciális listához ami a későbbi letöltésüket teszi azonnal elvégezhetővé.

A Tubulator egyszerre több párhuzamos munkamenetet is támogat, így jelentősen kibővíthető a felhasználhatósága. Letöltéskor kiválasztható a minőség, a felbontása, illetve hogy zene, vagy film jellegű tartalmat szeretnél letölteni. A YouTube kliens szoftver beállításait két módszerrel is el lehet érni, a hozzáadott konfiguráció, illetve a fő felhasználói felületen történő kezelő eszközök segítségével.

Az alkalmazás nélkülözhetővé teszi a böngésződ használatát, nem csak az azok megtekintésére, hanem az azok letöltésére is külön kiegészítővel rendelkezik, külön tárolható el a videó, illetve zenei tartalom előre kiválasztható formátumban, ez inkább MP3 formátum esetén mondható igaznak.

Komolyabb felhasználói táborral rendelkező YouTube videókhoz ideális szoftver a YouTube By Click, illetve a VSO Downloader. Mindegyik egyéb közösségi oldalakon megosztott videók esetén is maximális támogatottsággal használható.

A Tubulator egy böngésző képességgel rendelkező videókhoz, a YouTube-on megosztott tartalmak megtekintéséhez, a letöltésükhöz, a rendszerezésükhöz használható Windows App ami egy kereső funkcióval is rendelkezik a kedvencek támogatáson kívül.

Tubulator

Tubulator Összefoglaló:

 • YouTube kliens
 • videók megtekintéséhez
 • letöltés
 • választható minőség, formátum
 • kereső funkció
 • külön hang, illetve videó tárolási mód
 • kedvencek támogatás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.tubulatorapp.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Tubulator
Platform
Windows
Teljes ár
USD 12,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FreeTube 0.11.2 Beta2021-01-23 FreeTube 0.11.2 Beta (0)
  A FreeTube egy több platformra is használható YouTube kliens alkalmazás amivel a videók rendszerezett módszerrel történő […]
 • Gihosoft TubeGet 8.6.582021-03-27 Gihosoft TubeGet 8.6.58 (0)
  A Gihosoft TubeGet egy nagyon egyszerűen használható videók letöltésére alkalmas szoftver. Az alábbi Free alkalmazás opcionálisan azt […]
 • Slimjet 29.0.3.02021-03-22 Slimjet 29.0.3.0 (0)
  A Slimjet egy kis méretű rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző. Tud szinkronizálni, a Youtube-ról videókat letölteni, vagy […]
 • 5KPlayer 6.52021-01-29 5KPlayer 6.5 (0)
  Az 5KPlayer egy igen széleskörűen használható videólejátszó szoftver, ami a modern megjelenésen felül számos különleges szolgáltatást […]
 • MyTube 4.0.1.0 Beta2020-12-19 MyTube 4.0.1.0 Beta (0)
  A MyTube segítségével egyszerűen, gyorsan tudsz a YouTube videómegosztóról tartalmakat letölteni. Rengeteg különleges szolgáltatást […]