Blog

Videók kereséséhez is kiváló Videó letöltő program a vTubeGo

Egy 3D, 4k, 360°-os Videók eltárolásához is nagyszerű letöltésvezérlő a vTubeGo amivel megtekinthetjük a multimédiás tartalmak előnézetét, a tartalmakat a böngésző funkciójával lejátszhatjuk. A program Bilibili, YouTube, Facebook, illetve Vimeo Videómegosztó oldalakról is le tud Videókat tölteni. A tartalmak letöltéshez remek szoftver Videók kereséséhez is remek.

Egy fejlett grafikai kezelőfelülettel létrehozott Videó letöltő program amivel Tiktok, YouTube, Twitch, Instagram, Facebook, Twitter Videómegosztó oldalakról is le tudjuk a szükséges bitráta értékekkel, illetve formátumban multimédiás tartalmakat tölteni. A szoftverrel akár 360°, 3D, illetve 4k felbontású Videók is letölthetőek, a felhasználói igényeknek megfelelően korlátlanul kereshetünk multimédiás tartalmakat. Audió szerkesztő programokkal importálható formátumban tudunk Videókból Audió adatfolyamot kinyerni, a tartalmak MP3 formátumban tárolhatóak el.

Nagy felbontású Videók kereséséhez is kifogástalan

A szoftver beépített böngészője Stream tartalmak lejátszásához is remek, a Videókat 4K, 3D minőségben is le tudjuk tölteni. A multimédiás tartalmakat feliratokkal, illetve Audió hangsávokkal letöltés feladat listákhoz tudjuk hozzáadni, akár kötegelten tárolhatóak el. Az alkalmazás YouTube Stream adatfolyamként elérhető lejátszási listák letöltési feladataihoz is kiváló amivel optimális paraméterekkel menthetőek el a tartalmak.

Akár sokkal gyorsabban tudjuk a nagyobb mérettel elérhető Videó, illetve Audió Stream adatfolyamokat letölteni a vTubeGo Videó letöltő programmal amivel akár a klipeket a szoftver böngészőjével le is tudjuk játszani. A projektjeinknek optimális fájlformátumban tárolhatóak el a multimédiás tartalmak. A Videó kereséséhez is futtatható vTubeGo innen érhető el.

vTubeGo – Videó letöltő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Videók kereséséhez is kiváló Videó letöltő program a vTubeGo
Szerző
Leírás
Lejátszási listák letöltési feladataihoz is kiváló letöltésvezérlő a vTubeGo amivel akár Videókat, illetve Audió tartalmakat is kereshetünk.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá