Egyszerre több videót is letölthetsz a YouTube Multi Downloader nevű alkalmazással

Ingyenes, egyszerre több videó letöltését támogató profi kliens program amivel a legjobb minőségben tudsz tartalmakat beszerezni. Hang kinyerőt is tartalmaz a YouTube Multi Downloader.

Egyszerű használat szerint kipróbálható program amivel akár több videó is eltárolható a számítógépre több választható minőségi profil figyelembe vételével. Sokszor olyan tartalommal lehet dolgunk ami egy klipet tartalmaz, abból az audió tartalmára lenne csak szükségünk, esetleg azt egy MP3 lejátszóra szánjuk, ekkor mód van csak zene kinyerésére. Ez sem bonyolult a YouTube Multi Downloader kliensével, csak a felületén ki kell választani a megfelelő funkciót. Sajnos túl sok formátumban nem tud tartalmakat eltárolni, zenei fájlok esetén MP3, AAC, OPUS OPUS 7 Kodek formátumok, míg filmekhez WEBM 4K, WEBM 2K, MP4 formátum lett hozzáadva mint támogatott fájlkiterjesztés.

Minimális erőforrás igénnyel rendelkezik, így egyéb Windows feladatokat is elvégezhetünk, ha esetleg a multimédiás fájl túl hosszú lenne ezért több időt igényelne a gépre való eltárolása.

Az ingyenes YouTube Multi Downloader aktuális verzióját innen szerezheted be. Ígéretes funkcionalitással rendelkezik, ráadásul nagyon egyszerű a használata.

YouTube Multi Downloader – ingyenes videó letöltő szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Egyszerre több videót is letölthetsz a YouTube Multi Downloader nevű alkalmazással
Szerző
Leírás
Ingyenesen használható remek, könnyed használati lehetőségekkel rendelkező videó letöltő szoftver a YouTube Multi Downloader

Kapcsolódó szoftverek