Blog

Fájlok Peer-to-Peer protokollal letöltése a DC++ fájlmegosztóval

A szoftverrel Per-to-Peer protokollal Hub szerverekről tölthetőek le megosztott tartalmak, ami egy fájlkereső funkciót is tartalmaz. A DC++ letöltésvezérlővel a partnerekkel csevegni is tudunk. Ha megosztott fájlok keresésével rengeteg időt töltünk a szoftverrel kedvencek listához tudjuk adni a nyomon követendő távoli szerver Hubokat.

Alternatív megoldás Direct Connect szerverekről tartalmak letöltéséhez amivel akár irodai fájlokat, dokumentumokat is megoszthatunk. A fájlmegosztási feladatok életünk szerves részét képezi, a szoftver egy teljes funkcionalitású fájlmegosztó program amivel akár egyszerre több szerverre csatlakozhatunk, ADMC, MNDC protokollal tudunk fájlokat letölteni. A DC++ fájl integritás ellenőrzéshez is remek akár adatokat tud a fájlok sértetlenségéről jeleníteni. Az alsó panelján tudjuk nyomon követni a letöltéseket amivel a feladatokat szüneteltethetjük, leállíthatjuk, illetve újra folytathatjuk.

Fájlokhoz Peer-to-Peer protokollal történő hozzáférés

A letöltési feladataink csoportok közötti navigációját is megkönnyíti, a programmal a tartalmaink letöltési sorrendjét is módosíthatjuk. Az alkalmazással a gyakrabban használt Hubokat akár kedvencekhez adhatjuk. A csatlakoztatott Hubok adatforgalmának az elemzéséhez, csevegési feladatokhoz akár pluginokat is beszerezhetünk hozzá. Kliens oldali Lua Szkriptekkel is személyre szabhatjuk.

A szoftver egy nyílt forráskódú HUB Szerverekre megosztott tartalmak letöltéséhez, fájlgyűjtemények megosztásához, a le, illetve feltöltési sebesség konfigurálásához is nagyszerű letöltésvezérlő program ami Webes felületről, illetve akár mobilról is futtatható. A fájlok interneten, illetve helyi hálózaton történő megosztásához kifogástalan szoftver innen érhető el.

DC++ – Fájlmegosztó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fájlok Peer-to-Peer protokollal letöltése a DC++ fájlmegosztóval
Szerző
Leírás
Direct Connect szerverekre megosztott tartalmak hozzáféréséhez hatékony letöltésvezérlő program a DC++.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá