Blog

M3U8 Streamingek letöltése a VOVSOFT – M3U8 Downloader letöltésvezérlővel

A szoftverrel a Stream tartalmak letöltési feladataiban egy projektben azokat konvertálhatjuk MKV, MP4, MOV, TS, WebM Kodek formátumra. Egy M3U8 Stream Videók, illetve Audiók eltárolásához futtatható letöltésvezérlő Program a VOVSOFT – M3U8 Downloader amivel a legnépszerűbb Videómegosztó Portálokról is letölthetünk.

Multimédiás tartalmak, szegmensinformációval rögzített indexfájlok M3U8 lejátszási listák letöltéséhez hatékony szoftver amivel Facebook, Vimeo, YouTube, Metacafe Videómegosztó oldalakról is letölthetőek Videók, illetve Audió tartalmak. Az alkalmazással akár minőségromlás nélkül, FULLHD, 4K, 8K képpontminőségű Videókat is elmenthetünk. A tartalmakat szinte bármilyen eszközről meg lehet nyitni Offline, azokat konvertálhatjuk, vághatjuk. A szoftverrel akár csoportosan tölthetünk le Stream adatfolyamokat. A kedvenc multimédiás tartalmakat MKV, MP4, MOV, TS, WebM fájlformátumra konvertálhatjuk, mobilon, illetve Windows operációs rendszeren futtatott Videólejátszó programokkal is le tudjuk játszani.

M3U8 Videó Streamingek letöltése

A felhasználóbarát kezelőfelületen meg kell nyitni az M3U8 tartalmakat, kiválaszthatjuk a kimeneti mappát, illetve hogy milyen Kodek formátumra szeretnénk konvertálni, eltárolni. A szoftver a letöltési feladat listáján megjeleníti a letöltési sebességet, a bitrátát, illetve a mintavételezési frekvencia tulajdonságokat.

A szoftverrel különböző forrásokból tölthetünk le Stream M3U8 lejátszási listákat. Több platformon is kompatibilis formátumra tudjuk a multimédiás tartalmakat konvertálni. A VOVSOFT – M3U8 Downloader installálható, illetve hordozható kiadásban is beszerezhető.

VOVSOFT – M3U8 Downloader – Letöltésvezérlő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
M3U8 Streamingek letöltése a VOVSOFT – M3U8 Downloader letöltésvezérlővel
Szerző
Leírás
Stream tartalomként elérhető Audiók, illetve Videók, M3U8 lejátszási listák letöltéséhez kiváló a VOVSOFT – M3U8 Downloader.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá