Blog

Sávszélesség korlátozást is tartalmaz a HTTP Downloader letöltésvezérlő

A letöltésvezérlő alkalmazás rengeteg olyan speciális szolgáltatással rendelkezik amivel hatékonyabb funkciók választhatóak ki mintha a böngészők beépített adott munkafolyamatra létrehozott eszközét használnánk. A szoftverrel sávszélesség beállítási lehetőséget is be lehet állítanunk.

Egy hordozható szoftverként használható rengeteg hatékony speciális funkcióval rendelkező program amivel videókat, zenéket, illetve fájl letöltésére használható. A szoftver rengeteg olyan beállítást biztosít amivel sokkal rugalmasabban lehet a szoftvert futtatni, ilyen a Proxy, illetve sávszélesség korlátozási beállítások, protokoll támogatás, böngésző kiegészítőként integrálható használat.

Az alkalmazás kötegelt feladat támogatással is rendelkezik ahol egyszerre több fájl letöltése is lehetséges.

Korlátlan beállításokkal tervezett felhasználói felülettel

A program, a HTTP Downloader felhasználói felületének a testre szabásához több remek beállítás is kiválasztható, ilyen a betűk, illetve szín jellemzők, a felső eszközár szolgáltatásai eltávolíthatóak, illetve aktiválhatóak így áttekinthetőbb, egyszerűbb használatot érhetünk el.

A kliens alkalmazás ingyenesen használható ami szinte minden fontosabb szolgáltatást biztosít amivel sokkal eredményesebben lehet a nagyobb méretű fájlok probléma nélküli eltárolását definiálni. A szoftver hordozható verzióban érhető el, azt innen lehet beszerezni.

HTTP Downloader – Letöltésvezérlő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Sávszélesség korlátozást is tartalmaz a HTTP Downloader letöltésvezérlő
Szerző
Leírás
Böngésző illetve normál fájlok egyedi letöltését támogatja a HTTP Downloader.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá