Blog

Batch URL Downloader: időzítve használható letöltésvezérlő

Egy időzített formában használható teljesen ingyenes letöltésvezérlő alkalmazás a Batch URL Downloader ami abban az esetben lehet hasznos a számunkra ha egyszerre több tartalmat is le szeretnénk tölteni, azt később, egy megfelelő időpontra szeretnék ütemezni.

A kipróbálók egy szerényebb felhasználói felülettel, illetve funkcionalitással rendelkező szoftvert használhatnak a hasonló kliens megoldásokhoz képest, ami fájlok letöltésére lett kifejlesztve.

Akkor javasolt a futtatása ha egyszerre több tartalmat szeretnénk letölteni, azt időzített módszerrel.

A Batch URL Downloader kliensét néhány percen belül konfigurálni lehet ahol a tartalom tároláshoz használt mappájának a helyét kell kiválasztani.

Feladat lista szerinti tartalmak letöltése

Még kényelmesebben használható ha egy olyan munkafolyamatra választottuk a programot ami fontossá teszi, hogy azt megismételjük, egy listában lehet azokat rendszerezve feladatként elmenteni.

A letöltésvezérlő alkalmazás a Batch URL Downloader innen szerezhető be. Abban az esetben érdemes használni ha olyan feladatokat hajtunk végre ami csak egyszerűbb alap eszközökkel kifejlesztett program futtatását teszi fontossá, csak a minőség megőrzésére, illetve biztonságos végeredményre van szükség mint Windows App.

Batch URL Downloader – Letöltésvezérlő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Batch URL Downloader: időzítve használható letöltésvezérlő
Szerző
Leírás
Batch URL Downloader: Kötegelten használható letöltés kliens megoldás

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá