Batch URL Downloader 2.4

A Batch URL Downloader egy kényelmesen használható letöltésvezérlő szoftver amivel egyszerre több tartalmat is el lehet tárolni a számítógépen. Több funkcióval rendelkezik mint a böngészők kliens kiegészítője. A Free alkalmazás csak néhány beállítást tartalmaz.

Áttekinthető felhasználói felülettel kipróbálható bármilyen tartalomhoz használható letöltésvezérlő szoftver a Batch URL Downloader. A program egyszerre több fájlhoz is használható, feladatlistákat lehet létrehozni, azt később ismét ki lehet választani.

A Batch URL Downloader letölthető aktuális verzióját telepíteni kell, de ha ezt nem szeretnéd beszerezhető hordozható verzióban ami rugalmasabban használható.

A program több beállítást tartalmaz ami a hibát eredményező letöltéseknél lehet megoldás. A konfigurációnál az eltárolandó fájl helye határozható meg.

Az alkalmazás rendelkezésre álló funkcióját amire kitalálták időzíthető, ahol előre létre lehet hozni egy olyan listát ami egy ideális pillanatra aktualizálható, azt egy kívánt mappába lehet hatékonyan eltárolni.

A Batch URL Downloader funkcionálisan néhány népszerű munkafolyamatot nem tesz lehetővé, nem használható a böngészők esetén csak ha a szükséges hivatkozásokat kézzel eltároljuk, megtekinthető egy hibajelentés abban az esetben ha problémával futott le.

A konfigurációknál sem áll rendelkezésre annyi szolgáltatás, ezektől a hiányos jellemzőktől eltekintve érdemes használni mivel több funkciót kapunk mintha csak a böngészőnket futtatnánk. Videókhoz a Freemake Video Downloader, egyéb fájlokhoz az Internet Download Manager használható ami torrent fájlokhoz és a gépre eltárolt tartalmak rendszerezéséhez is egy fejlett szoftver.

A Batch URL Downloader egy ingyenes letöltés kliens program amivel egyszerre több tartalmat lehet letölteni időzített formában. A szoftverrel előre létrehozhatunk egy lista fájlt ami tartalmazza az összes azon jellegű hivatkozást amiknek a tartalmát le akarjuk tölteni.

Batch URL Downloader

Batch URL Downloader Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Batch URL Downloader
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HTTP Downloader 1.0.4.52021-07-26 HTTP Downloader 1.0.4.5 (0)
  A HTTP Downloader egy profi letöltésvezérlő program amivel szinte bármilyen tartalom rengeteg kényelmi funkcióval tárolható el. A […]
 • Mp3 Download Manager 4.002020-12-16 Mp3 Download Manager 4.00 (0)
  Az Mp3 Download Manager egy ingyenes zene kereső és letöltő program ami kiváló eszközökkel rendelkezik. A Free alkalmazás MP3 […]
 • Vov Password Generator 1.82020-07-25 Vov Password Generator 1.8 (0)
  A Vov Password Generator egy teljesen ingyenes jelszó menedzser alkalmazás amivel egy speciális feladat valósítható meg, biztonságos […]
 • File Downloader 3.3.2.02018-10-25 File Downloader 3.3.2.0 (0)
  A File Downloader egy mindenképp ígéretes Letöltésvezérlő program szinte bármilyen tartalomhoz. A Windows App böngésző funkciója […]
 • Vov Watermark Image 1.42018-09-14 Vov Watermark Image 1.4 (0)
  A Vov Watermark Image egy GIF, PNG, JPG, JPEG, BMP, ICO képformátumokhoz tervezett képkezelő, képszerkesztő program, amivel […]