HTTP Downloader 1.0.4.3

A HTTP Downloader egy profi letöltésvezérlő program amivel szinte bármilyen tartalom rengeteg kényelmi funkcióval tárolható el. A Free alkalmazás az összes ma használt protokollt támogatja, lehetőség van sávszélesség korlátozás, proxy konfigurációval, illetve gyorsbillentyű kombinációs parancsokkal is el lehet indítani. Nem kell telepíteni, böngésző kiegészítőként is futtatható.

A letöltésvezérlő alkalmazás azok számára lehet remek aki nagyobb mérettel rendelkező fájlokat szeretnének letölteni, rendszeresen szoktak olyan fájlokat Windows rendszeren a számítógép háttér tárolóira eltárolni amiknél lényeges hogy a fájl ne sérüljön a munkafolyamat során. A HTTP Downloader megoldása több kiadásban is használható.

A HTTP Downloader letölthető verzióját nem kell installálni, a tömörített mappa tartalmát ki kell csomagolni majd futtatni kell azt. A kliens Böngésző integrációs funkciókkal is beszerezhető amit Chrome, illetve Firefox kiegészítőként lehet futtatnunk.

A letöltésvezérlő program a HTTP Downloader megoldása számos olyan előnyös paraméterrel rendelkezik amiért javasolt, hogy helyettesítsük az eddig alap szolgáltatásként használt böngészők alábbi funkcióját. Képek, videók, dokumentumok, alkalmazások letöltéséhez támogatott, csak a hivatkozást kell a vágólapról beilleszteni a számára ahol az a fájl található amit a számítógépen szeretnénk kezelni.

A program sávszélesség korlátozás beállításokat is tartalmaz ami akkor lehet fontos ha olyan munkafolyamatokat végzünk a számítógépen amihez internet kapcsolat kell, a sávszélesség igény szerinti eloszlását szeretnék testre szabni.

Ingyenes letöltés kliens program a HTTP Downloader

Az alkalmazás által elindított feladatokat szüneteltetni lehet majd akkor folytatható amikor lehetőségünk lesz arra. A futtatása előtt akár egy feladat listát is létrehozhatunk ahol több letöltést is hozzá lehet adni az alkalmazás munkafolyamat feladat listához.

A szoftver azon oldalakhoz is támogatott ahol bejelentkezésre lesz szükség a fájlok eltárolásához, ahol akár a beállításoknál lehet azokat a belépéshez szükséges adatokat megadni ami akár FTP, SFTP protokollal történik.

A HTTP Downloader letöltésvezérlő felhasználói felülethez rengeteg különleges beállítás áll rendelkezésre amivel az alapértelmezett betűcsalád, illetve a program szín jellemzői változtathatóak meg. Torrent fájlokat is támogat az Internet Download Manager, a Download Accelerator Plus kliens az összes ma népszerű fájlformátumhoz használható.

HTTP Downloader egy telepítés nélkül használható letöltésvezérlő program, amivel normál indítópanelon lehet elindítani a tartalmak letöltését, illetve böngésző kiegészítőként is futtathatjuk.

HTTP Downloader

HTTP Downloader Összefoglaló:

 • letöltésvezérlő alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • testre szabható felszín
 • minden fájlformátumhoz használható
 • sávszélesség korlátozás
 • FTP, SFTP protokollok esetén is kipróbálható
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://erickutcher.github.io/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
HTTP Downloader
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Registry Finder 2.50.12021-06-12 Registry Finder 2.50.1 (0)
  A Registry Finder egy kifejezetten egyszerűen használható registry kereső program, ami opcionálisan azok szerkesztésében is tud […]
 • SUMo Portable 5.12.152021-06-12 SUMo Portable 5.12.15 (0)
  A SUMo Portable telepített alkalmazásaink legújabb kiadásáról értesít minket, ez a hordozható változata. Mindamellett hogy Free […]
 • Q-Dir Portable 9.552021-06-11 Q-Dir Portable 9.55 (0)
  A Q-Dir Portable többpaneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható változat. […]
 • PeaZip Portable 8.0.02021-06-10 PeaZip Portable 8.0.0 (0)
  A PeaZip Portable egy profi, ingyenes és Magyar nyelven is használható program ami számos fájlkezelési területen felhasználható. Ez a […]
 • Auslogics Disk Defrag Portable 10.1.0.02021-06-10 Auslogics Disk Defrag Portable 10.1.0.0 (0)
  Az Auslogics Disk Defrag Portable segít töredezettség mentesíteni a merevlemezt, a Windows beépített ezen jellegű szolgáltatásánál […]