Letöltésvezérlő

HTTP Downloader 1.0.6.2

A HTTP Downloader egy profi letöltésvezérlő program amivel szinte bármilyen tartalom rengeteg kényelmi funkcióval tárolható el. A Free alkalmazás az összes ma használt protokollt támogatja, lehetőség van sávszélesség korlátozás, proxy konfigurációval, illetve gyorsbillentyű kombinációs parancsokkal is el lehet indítani. Nem kell telepíteni, böngésző kiegészítőként is futtatható.

A letöltésvezérlő alkalmazás azok számára lehet remek aki nagyobb mérettel rendelkező fájlokat szeretnének letölteni, rendszeresen szoktak olyan fájlokat Windows rendszeren a számítógép háttér tárolóira eltárolni amiknél lényeges hogy a fájl ne sérüljön a munkafolyamat során. A HTTP Downloader megoldása több kiadásban is használható.

A HTTP Downloader letölthető verzióját nem kell installálni, a tömörített mappa tartalmát ki kell csomagolni majd futtatni kell azt. A kliens Böngésző integrációs funkciókkal is beszerezhető amit Chrome, illetve Firefox kiegészítőként lehet futtatnunk.

A letöltésvezérlő program a HTTP Downloader megoldása számos olyan előnyös paraméterrel rendelkezik amiért javasolt, hogy helyettesítsük az eddig alap szolgáltatásként használt böngészők alábbi funkcióját. Képek, videók, dokumentumok, alkalmazások letöltéséhez támogatott, csak a hivatkozást kell a vágólapról beilleszteni a számára ahol az a fájl található amit a számítógépen szeretnénk kezelni.

A program sávszélesség korlátozás beállításokat is tartalmaz ami akkor lehet fontos ha olyan munkafolyamatokat végzünk a számítógépen amihez internet kapcsolat kell, a sávszélesség igény szerinti eloszlását szeretnék testre szabni.

Ingyenes letöltés kliens program a HTTP Downloader

Az alkalmazás által elindított feladatokat szüneteltetni lehet majd akkor folytatható amikor lehetőségünk lesz arra. A futtatása előtt akár egy feladat listát is létrehozhatunk ahol több letöltést is hozzá lehet adni az alkalmazás munkafolyamat feladat listához.

A szoftver azon oldalakhoz is támogatott ahol bejelentkezésre lesz szükség a fájlok eltárolásához, ahol akár a beállításoknál lehet azokat a belépéshez szükséges adatokat megadni ami akár FTP, SFTP protokollal történik.

A HTTP Downloader letöltésvezérlő felhasználói felülethez rengeteg különleges beállítás áll rendelkezésre amivel az alapértelmezett betűcsalád, illetve a program szín jellemzői változtathatóak meg. Torrent fájlokat is támogat az Internet Download Manager, a Download Accelerator Plus kliens az összes ma népszerű fájlformátumhoz használható.

HTTP Downloader egy telepítés nélkül használható letöltésvezérlő program, amivel normál indítópanelon lehet elindítani a tartalmak letöltését, illetve böngésző kiegészítőként is futtathatjuk.

HTTP Downloader

HTTP Downloader Összefoglaló:

 • letöltésvezérlő alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • testre szabható felszín
 • minden fájlformátumhoz használható
 • sávszélesség korlátozás
 • FTP, SFTP protokollok esetén is kipróbálható
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://erickutcher.github.io/
HTTP Downloader letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
HTTP Downloader
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • JDownloader 2.0.1.482542023-09-05 JDownloader 2.0.1.48254 (0)
  A JDownloader egy felhasználóbarát letöltésvezérlő program amivel hatékonyan, hibamentesen tudunk fájlokat a számítógépre eltárolni. […]
 • AIMP Skin Editor 5.30 Build 13152024-07-10 AIMP Skin Editor 5.30 Build 1315 (0)
  Az AIMP Skin Editor a népszerű multimédiás lejátszóhoz tervezett téma szerkesztő program, amivel modern, látványos kinézettel bíró […]
 • Q-Dir Portable 11.71.02024-07-10 Q-Dir Portable 11.71.0 (0)
  A Q-Dir Portable többpaneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható változat. […]
 • Tixati Portable 3.262024-07-10 Tixati Portable 3.26 (0)
  A Tixati Portable segítségével torrent alapon történő letöltési műveleteket hajthatsz végre, természetesen saját tartalmaid […]
 • DesktopOK 11.292024-07-09 DesktopOK 11.29 (0)
  A DesktopOK egy ikon rendező program amivel könnyedén tudod rendszerezni az asztalon elhelyezett elemeket. Azok elhelyezkedésének […]

Szólj hozzá