Blog

Multimédiás tartalmak letöltéséhez is modern tools a BoostDM

Egy extra szolgáltatással használható letöltésvezérlő program amivel eredményesebben lehet a gépre eltárolni azokat a tartalmakat amik egyéb munkafolyamatokhoz eddig a böngészők integrált funkcióját használtuk. A BoostDM multimédiás fájlokhoz is használható ahol azt időzíthetően lehet a gépre eltárolnunk.

A letöltésvezérlő program normál fájlokhoz, illetve multimédiás tartalmakhoz is eredményesen választható ahol a tartalmak letöltésekor a sávszélesség konfigurálással egyszerre lehet böngészni, illetve a tartalmakat letölteni.

A letöltésvezérlő kliens a fájlok eltárolásához rengeteg módszert tesz lehetővé ahol a letöltéshez elérhető oldal hivatkozását lehet a vágólapról betallózni a számára, esetleg azt megfelelő időpontra időzíteni, vagy akár a használt böngészők vágólap monitorozásával a profilban elkészített paraméterek alapján kezelni azokat.

Normál tartalmakhoz, videókhoz, illetve zenei fájlok eltárolásához

A BoostDM multimédiás tartalmak, illetve normál fájlok eltárolásához is futtatható ahol a beállításoknál a fájllista paraméterekről törölhetőek, illetve hozzáírhatóak azok a fájlformátumok amiket a programmal akarjuk monitorozni.

A böngésző indítása után a szükséges oldal megtekintésekor a háttérben a listán elérhető formátumot eltárolja a kívánt mappába. A BoostDM víruskereső, Proxy támogatással kifejlesztett kliens megoldása innen érhető el.

BoostDM – letöltésvezérlő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Multimédiás tartalmak letöltéséhez is modern tools a BoostDM
Szerző
Leírás
Univerzális letöltésvezérlő kliens szoftver normál tartalmakhoz, illetve multimédiás fájlok eltárolásához a BoostDM.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá