BoostDM 1.0.0.0

A BoostDM egy letöltésvezérlő kliens program amivel gyorsabban lehetséges a lényegesebb tartalmakat letölteni. A program minden ma használt böngészőhöz használható, ami több olyan beállítással is rendelkezik amivel kényelmesebben használható. Adott fájlok automatikus letöltéséhez, illetve nagyobb mérettel rendelkező tartalmakhoz is kipróbálható a Boost Download Manager. Vágólap monitorozást is támogat akár multimédiás tartalmakhoz, sávszélesség korlátozással, MP4, MPG, MPEG, MP3, WAV formátumok kezeléséhez profi.

A letöltésvezérlő kliens akkor lehet hasznos ha gyakran töltünk le nagyobb mérettel rendelkező tartalmakat azt kevesebb felhasználói interakcióval szeretnénk a nekünk legjobb jellemzők alapján a szükséges mappába eltárolni. A BoostDM letöltésvezérlő kliens kiegészítővel akár zenéket, illetve videókat is el lehet tárolni.

A BoostDM letöltése, illetve a telepítése után testre szabható, ahol azok a beállítások módosíthatóak ami a szoftver futtatásakor szükséges amivel hatékonyabban a kívánt paraméterek alapján hajtja végre a nekünk fontosabb tartalmak letöltését.

A BoostDM megoldása támogatja az összes ma népszerűbb böngészőt ahol a beállításoknál integrálhatjuk, hogy adott tartalmakat a szoftverrel tároljuk el, illetve akár fájlkiterjesztés alapján tudjuk azokat a formátumokat kiválasztani amikhez a szoftvert szeretnénk használni.

Böngésző integrációval kipróbálható letöltésvezérlő a BoostDM

A szoftver beállításainál hozzá lehet adni az automatikusan induló alkalmazások listájához, párhuzamos feladatok esetén sávszélesség korlátozás, illetve több szálon történő tartalmak kezelésére is támogat eszközt.

A kliens a BoostDM felületén a gépre eltárolt tartalmakhoz egy áttekinthető rendszerezett felületen lehet a tartalmakat megnyitni ahol azokat fájlformátum szerint tudjuk kezelni.

Az alkalmazás egy remek Windows rendszeren használható program amivel akár rengeteg letöltési feladat is előre megszervezhető, majd eredményesen tudjuk a tartalmakat eltárolni a szükséges mappába.

Videó formátumok eltárolásához a Freemake Video Downloader normál tartalmakhoz a Free Download Manager Windows támogatással futtatható kiegészítő használható.

A BoostDM egy letöltésvezérlő program egy korszerű funkciókkal használható tools amivel fájlokat, illetve multimédiás tartalmakat lehet a gépre eltárolni ami sávszélesség, vágólap, ütemezhető feladatokkal biztosít több funkciót a böngészők integrált szolgáltatásától.

BoostDM

BoostDM Összefoglaló:

 • letöltésvezérlő kliens
 • multimédiás tartalmakhoz is
 • időzíthetőség
 • egyszerű használat
 • sávszélesség korlátozás
 • vágólap figyelő szolgáltatás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://softpea.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
BoostDM
Platform
Windows
Teljes ár
USD 9,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free Download Manager 6.15.2.41672021-09-03 Free Download Manager 6.15.2.4167 (1)
  A Free Download Manager egy multifunkciós letöltés kliens szoftver ami rengeteg kényelmi funkcióval lát el minket amellett hogy még […]
 • Ant Download Manager Portable 2.3.22021-08-30 Ant Download Manager Portable 2.3.2 (0)
  Az Ant Download Manager Portable egy telepítés nélkül használható letöltésvezérlő program böngésző integráció támogatással. A Free […]
 • Internet Download Manager 6.39.22021-07-17 Internet Download Manager 6.39.2 (0)
  Az Internet Download Manager segítségével időzíthetően, szakadás mentesen tölthetünk le nagyobb méretű fájlokat is, sávszélesség […]
 • Xtreme Download Manager 7.2.82018-09-25 Xtreme Download Manager 7.2.8 (0)
  Az Xtreme Download Manager rendkívül nagy hatékonysággal és sebességgel futtatható letöltésvezérlő szoftver. Videók illetve […]
 • Turbo Download Manager 0.3.22017-10-14 Turbo Download Manager 0.3.2 (0)
  A Turbo Download Manager egy több szálon is futtatható Letöltésvezérlő program. A szoftver az összes ma elterjedt böngésző esetén […]