Böngésző, letöltésvezérlő alkalmazás egyben: File Downloader…

Ha Windows 8-10 operációs rendszerre keresel egy ingyenes letöltésvezérlő alkalmazást, jól jön, hogy akár YouTube videók lementését is támogatja, itt a File Downloader, ami annyiban tud többet, hogy egy beépített böngészővel is rendelkezik.

A program installálása után egy dizájnos, könnyen navigálható böngészőt próbálhatsz ki ami inkább az alapvetőbb funkciókat tartalmazza. A kívánt weboldalak címének a begépelése után ha egy olyan oldalt nyitsz meg ahol olyan fájl, videó található amit le szeretnél menteni, a kívánt hivatkozást csak a megfelelő helyre kell beilleszteni majd a „Download” parancsot kiadni. Tartalmilag ez szinte bármi lehet, kép, videó, alkalmazások, bármi amit korábban a közönségnek megosztottak. A File Downloader felülete skinezhető.

A File Downloader YouTube videóknál néhány plusz beállításhoz is hozzáférést biztosít, ahol kiválaszthatod a formátumot, (MP4, MOBIL, WebM) a felbontást, illetve hogy milyen mértékben vegye igénybe a sávszélességet. Igaz nem tartalmaz annyi funkciót mint a hasonló programok, viszont hatalmas előnynek számít, hogy egy böngésző funkcióval is rendelkezik így egyetlen programmal tudsz akár FTP fájl lementéseket kezdeményezni, illetve oldalakat megtekinteni. A Windows App vagyis a File Downloader innen szerezhető be.

A File Downloader felhasználói felülete


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Böngésző, letöltésvezérlő alkalmazás egyben: File Downloader…
Szerző
Leírás
Letöltésvezérlő alkalmazás ami böngészőt is tartalmaz: File Downloader

Kapcsolódó szoftverek