YouTube Videókhoz is: Free Download Manager, a legjobb letöltésvezérlő

Egy ingyenes letöltésvezérlő alkalmazás ami szinte bármilyen fájl formátumhoz, illetve protokoll támogatással tud tartalmakat a számítógépe eltárolni. A Free Download Manager azért az egyik legjobb letöltésvezérlő mivel akár videókhoz, illetve zenei fájlokhoz is a legjobb minőségben, a legkényelmesebb szolgáltatásokkal használható.

Az alkalmazást hagyományos fájlokhoz, Torrent protokollal megosztott tartalmakhoz, és akár YouTube multimédiás fájlokhoz is kiválasztható. Megbízható eszköz ha egy ingyenes kliens megoldást óhajtottunk.

YouTube videóknál is használható

A videók letöltése néhány lépés ahol a böngészőkből kiválasztott hivatkozást kell csak a kliens szoftver felületén beírni a megfelelő helye majd ki tudjuk választani, hogy mit szeretnénk elmenteni a gépre. Videó vagy zene, ha multimédiás tartalmakat szeretnénk eltárolni. A legördülő lista felületen a multimédiás tartalom felbontása is kiválasztható így akár zenéket is ki lehet választani, hogy az kevesebb tárhelyet igényeljen azon az eszközön amin le akarjuk játszani.

A szoftver kinézetét több témával is módosítani lesz képes aki a program első beállítását elvégzi. A program a fájlok kezeléséhez több alternatív megoldást tesz támogatottá. A program a legtöbb felhasználóval rendelkező böngészők alapértelmezés szerint használt kliensétől kaphatunk egy modernebb, hatékonyabb programot. A Free Download Manager kliensét ingyenes verziója innen szerezhető be.

Free Download Manager – letöltésvezérlő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
YouTube Videókhoz is: Free Download Manager, a legjobb letöltésvezérlő
Szerző
Leírás
Videó letöltő funkciót is tartalmaz a letöltésvezérlő szoftver a Free Download Manager.

Kapcsolódó szoftverek