Konvertálhatóak a zenei fájlok a Free Download Manager választása esetén

Egy különleges plusz funkciót fedezhetünk fel akkor ha a Free Download Manager megoldását választjuk a számunkra fontos tartalmaink letöltéséhez. Ha zenei tartalmat szeretnénk letölteni vele egy feladaton belül azt át is lehet konvertálni, rengeteg funkciót biztosít a használóknak.

Kiegészítőket is beszerezhetünk a Free Download Manager kliens programhoz amivel hatékonyan, formátum szerint is eltárolhatóak. Multimédiás tartalmaknál is teljes támogatást kapunk ahol videókhoz, illetve zenei fájlokhoz is integrált szolgáltatások formájában lehet azokat az eszközöket használni amivel néhány egyéb funkciót is elvégezhetünk átalakításhoz, konvertálható néhány olyan formátumra amiket a minden akár alap eszközökkel rendelkező médialejátszó is meg tud nyitni.

A program az összes protokoll, illetve fájl letöltési módszerhez a szükséges funkciókat kínálja, az összes böngészőhöz használható.

A felhasználói felülete a skinezhetőségen kívül egy igazán áttekinthető rendszerezéssel létrehozott navigációs területtel használható, azt kategorizálásra is használhatjuk, a beállításoknál korlátozható a sávszélesség, beállítható hozzá a telepített víruskeresőnk a gépre eltárolt fájlt azonnal, automatikusan ellenőrizni lehet, hogy biztonságosan futtatható e. A sávszélesség beállításához több módszert is fel lehet használni, itt egy profilt is kiválaszthatunk a Free Download Manager indítópultján amivel egyetlen kattintással módosíthatunk. A zenei fájlok konvertálásához is használható szoftvert innen szerezhető be.

Free Download Manager – letöltésvezérlő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Konvertálhatóak a zenei fájlok a Free Download Manager választása esetén
Szerző
Leírás
A Free Download Manager zenei fájlok konvertálására is felhasználható ha nem megfelelő a formátum

Kapcsolódó szoftverek