Blog

OBS Studio: YouTube Live Stream videó felvevő

Az egyik legjobb videó felvevő választás azok számára akik egy ingyenes képlopó szoftvert keresnek azért hogy sokkal könnyebben, felhasználóbarátabban tudjuk rögzíteni azokat a tevékenységeket amiket éppen elvégzünk legyen az játék vagy akár egy komolyabb projekt. Az OBS Studio megoldása teljesen ingyenesen használható.

Formátum, illetve felbontás szerint lehet profi szinten konfigurálni, így széles körűbb felhasználhatóság a végeredmény. A szoftver beállítása, illetve használata inkább egy átlagos szintnek felel meg, az OBS Studio néhány olyan beállítással is rendelkezik amiket a hasonló programoknál nem fedezhetünk fel.

Live Streaming támogatás

Az alkalmazással a videó felvételt a gépen is tárolhatjuk, illetve meg is oszthatjuk valós időben, vagyis Streaming felvétel formájában tehető közzé a nagyközönséggel akár a YouTube portálon, természetesen több oldal esetén is igénybe vehető ahol ez támogatott szolgáltatás formájában áll rendelkezésre.

Full HD felbontásban képes felvételt készíteni az általunk kijelölt területről, az igen korszerű beállítások gondoskodnak arról hogy későbbi utómunkálatokra már ne legyen szükség, esetleg azt csak vágni, konvertálni kelljen ha mégsem lennének megelégedve a végeredménnyel. A videó felvevő szoftver robusztus felhasználói felülete némileg zavarba hozhatja a kipróbálókat, ebben némi hátrány érzékelhető, így valamivel több időre van szükség, hogy azokat a beállításokat elvégezzük amik kellenek. Az OBS Studio legújabb kiadása ezen a linken szerezhető be, a hordozható verzió pedig itt található.

OBS Studio – videó felvevő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
OBS Studio: YouTube Live Stream videó felvevő
Szerző
Leírás
Videó felvevő alkalmazás Stream támogatással: OBS Studio

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá