Blog

OBS Studio: A legtöbb hasznos funkcióval rendelkező videó felvevő szoftver

A videó felvevő szoftver rengeteg választható kodek formátumot, illetve beállítási lehetőséget biztosít azok számára akik egy korszerű szoftvert szeretnének használni azért hogy videóként meg tudjanak örökíteni egy adott feladatot. Az OBS Studio a felvett tartalom azonnali megosztásához is használható.

Az alkalmazás felületén szinte meglepően sok beállítás, testre szabási lehetőség áll rendelkezésre amivel szinte bármilyen tevékenységről, illetve területről videó felvételt lehet csinálni. Ez akár Webkamerák esetén is lehet, így komolyabb projektekhez, bemutatók létrehozásához az egyik legjobb szoftver mint videó felvevő. Az OBS Studio másik előnye, hogy teljesen ingyenes, korlátlanul használható.

Több választható kodek videó felvételek készítéséhez

MKV, FLV, MP4, MOV, M3U formátumban lehet létrehozni, azt szintén dinamikusan lehet megosztani. Azt akár YouTube videóként is közzétehetővé válik. Természetesen a szoftver a felbontás esetén is azokat a lehetőségeket biztosítja amire szükségünk lehet mivel a legjobb minőséget is ki tudjuk választani. A program szabadon kipróbálható aktuális verzióját innen lehet beszerezni.

Az OBS Studio videó felvevőjét válaszd ha egy ingyenes, szinte korlátlanul konfigurálható szoftverrel szeretnél videó formában képlopást készíteni, illetve azt megosztani. Webkamerákat is tud kezelni attól függetlenül hogy az milyen eszköz.

OBS Studio – videó felvevő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
OBS Studio: A legtöbb hasznos funkcióval rendelkező videó felvevő szoftver
Szerző
Leírás
Ingyenes, akár profiknak is tökéles választás videó felvételek készítéséhez: OBS Studio

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá